skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Two Step Web & Marketing

Succes op internet voor midden- en kleinbedrijf.

Wat wil je als MKB-er nu eigenlijk? Je weet dat internet elke dag belangrijker wordt, maar kun jij op boksen tegen de grote jongens? Met onze aanpak wel! Een website moet, in de basis, business voor je genereren. Dat bieden we.

Two Step Web & Marketing is een internet marketingbureau dat websites maakt met als doel succesvoller zijn. Een website van onze hand wordt van meet af aan gebouwd om te presteren. Dat doen wij met een doordacht stappenplan waarbij alles gericht is op scoren in de zoekmachines met SEO en SEA.

Zonder abonnementen en contracten. Dat hebben we namelijk niet nodig om onze opdrachtgevers te loyaal te laten zijn.

Bekijk onze werkwijze

Succes in 9 stappen.

Natuurlijk kunnen we je imponeren met jargon en terminologie. Doen we niet. Jij komt naar een specialist omdat je succes op internet wilt. Wij bouwen websites als middel. Het draait om het doel: succes! En dat leveren we. Keer op keer. Hoe we dat doen? Met een doordacht stappenplan. Wil je weten toch wat jargon en terminologie lezen? Dat lees je hier!
Bekijk ons stappenplan

Werken met specialisten.

Een team! Dat zijn we. Een groep vakmensen die voor jou met plezier werken aan toffe creaties. In een inspirerende omgeving waar de uren en de dagen voorbij vliegen, omdat er altijd positieve energie in de lucht hangt. We werken niet in een suf kantoor, maar in een voormalige, jaren 50, brandweerkazerne in het centrum van Kaatsheuvel.
Bekijk ons team

Onze opdrachtgevers.

Bekijk ons werk. Wij kunnen wel vertellen dat we goed in ons vak zijn, maar je bent zelf beter in staat om te beoordelen of wij doen wat bij jou past. Voor onze opdrachtgevers creëren we websites en webshops met maar 1 doel: beter presteren en meer rendement uit internet met online marketing!
Bekijk ons werk

Back To Top