skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Branding

Branding

Jouw idee, je verhaal vertalen naar een eigen identiteit. Je onderscheiden, je kracht en sterke punten laten zien en het vervolgens helder communiceren. Dit is belangrijk en Two Step helpt je erbij!

Branding, visualiseer je identiteit!

Voordat we je website kunnen positioneren waarmee je je concurrenten gaat verslaan en je merk kunt opbouwen of uitbouwen is het fijn om eens samen te sparren over je (online) identiteit. Je merk tot leven en in beweging brengen. Ontwikkelen. Bouwen. Nieuwe markten betreden. Nieuwe klanten aantrekken.

Wij helpen je om de kracht, kennis en kunde van je organisatie met een juiste brand story over de bühne te brengen. Maak die afspraak!

1. Analyse

Samen op pad om het karakter van je bedrijf te bepalen. Waar sta je? Waar wil je heen? Wat is je kracht, je kunde en je kennis. Onze analyse zetten we om in een concreet advies. Sparren. Nadenken. Schetsen. Vanuit de analyse ontstaat een idee, een advies en uiteindelijk jouw brand story.

2. Advies

(Her)positioneren doe je met een plan. Weloverwogen. Onderzocht. Vervolgens je concurrenten verbazen. Dan verslaan. Een advies dat leidt tot het aanboren van nieuwe markten of het vinden van nieuwe klanten. Met een nieuwe identiteit een frisse start maken! Two Step Web & Marketing gaat deze uitdaging graag aan!

3. Brand story

Het begint met een brandvisie en story. Vernieuwen van je positionering. Kernwaarden van jou en je bedrijf helder in het vizier en duidelijk communiceren. Ga daarbij niet over 1 nacht ijs. Een brand story traject, voorafgaand een web-development traject, zorgt voor een totaalplaatje. Want vindbaar zijn zonder dat de bezoeker de juiste ervaring heeft is eigenlijk zonde van de energie.

4. Logo en huisstijl

Bij een nieuwe positionering hoort vaak een nieuwe huisstijl! Een nieuw logo en dito huisstijl dat weer jaren mee kan. Two Step bedenkt het voor je en jij bent bij elke stap betrokken. Meer weten?

Back To Top