skip to Main Content

Contentmarketing

Content met je content

Impact, meerwaarde voor je klant, merkbekendheid en een duidelijke strategie. Dat … en nog veel meer, kun je allemaal creëren met goede contentmarketing! Groei in naamsbekendheid en zorg voor één rode draad over al je kanalen met de juiste content! Sterke content wordt met de minuut belangrijker én is niet voor iedereen weggelegd. Het maken van unieke content die jouw doelgroep graag ziet is onze specialiteit!

Lees verder

Voordelen van contentmarketing

  • Bind bezoekers aan je bedrijf
  • Groei in naamsbekendheid, bezoekers en conversies
  • Profiteer lang van de investering

Two Step Web & Marketing gaat graag aan de slag met het uitwerken van een contentmarketing plan of met jouw contentcreatie. Dankzij Two Step heb jij er geen omkijken meer naar & kun je erop vertrouwen dat het met jouw content wel goed zit! Natuurlijk nemen we je mee in onze werkwijze, zodat jij 100% tevreden bent!

Onze mogelijkheden:

Contentmarketing plan

We beginnen bij het begin. Samen bespreken we jouw bedrijf, doelen en wensen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt contentmarketing plan. In dit plan wordt ingezoomd op o.a. de doelgroep, doelen, positionering en algehele content strategie. Dankzij dit plan ga je niet meer lukraak schieten met content, maar zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en de content van jouw bedrijf op de lange termijn staat als een huis. Je kan dankzij dit plan incl. praktische voorbeelden zelf aan de slag met contentcreatie of je kunt er uiteraard voor kiezen om ons de content te laten creëren.

Contentcreatie

Leuk, zo’n plan, maar besteed je de uitvoering daarvan liever uit? Geen probleem! Dat kun je zonder twijfel aan ons overlaten. Wij zorgen structureel voor unieke content. Denk aan teksten op social media, e-mailmarketing, webteksten of teksten van bijvoorbeeld folders of flyers. Door het uitbesteden van contentcreatie weet je zeker dat jouw merk overal goed vertegenwoordigd wordt!

Zet de stap

Zit jij met de handen in het haar en wil je graag hulp bij het creëren van content of het opstellen van een contentplan? Neem vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!

Contact

Dankjewel voor
jullie mooie woorden

We hopen dat jullie ons blijven vertrouwen zodat er een mooie, duurzame samenwerking ontstaat.