skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287
Rens Stage

Ervaring stagiair Rens bij Two Step

Hoe ik mijn stage bij Two Step ervaren heb?

De opdracht die ik kreeg voor mijn stage was het organiseren van een Masterclass Internet Marketing, maar dan alles op mijn eigen manier. Two Step heeft vaker een Masterclass georganiseerd dat geregeld werd door stagiaires. Dit was dan ook een positief punt, maar tegelijkertijd ook lastig. Ik kon natuurlijk alles vragen omdat Two Step hier al ervaring mee heeft gehad, maar het moeilijke was dat deze Masterclass speciaal voor lokale bedrijven is en je kunt het al raden… de meeste van deze lokale bedrijven zijn dus al benaderd. Het was dus een hele uitdaging om te zorgen dat het hier vol kwam te zitten.

Door bedrijven telefonisch te benaderen, een Facebook promotie, de Masterclass te presenteren bij BNI-Bonaparte en natuurlijk mijn eigen netwerk in te schakelen is het me gelukt om hier een fantastische dag van te maken.

Daarnaast wil ik nog even een bedankwoordje doen naar Vidiled en de Molen in Kaatsheuvel voor het regelen van een leuke prijs (de Molen) en het beschikbaar stellen van een LED-scherm (Vidiled). Bedankt!