skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Google Analytics

Google Analytics

Met Google Analytics krijg je inzicht in het gedrag van bezoekers op je website. Belangrijk is dat deze data zuiver is en juist geïnterpreteerd wordt. Waar komen deze bezoekers vandaan? Op welke pagina zijn ze binnengekomen? En op welke pagina hebben ze de website verlaten en waarom? Hoe is het pad richting conversie verlopen en waarom stoppen mensen op een bepaald moment?

In Google Analytics is het tevens mogelijk om omzetbedragen en verkochte producten te koppelen aan bezoekers en kanalen. Zo kun je dus zien hoeveel een investering in bijvoorbeeld Google AdWords of social media daadwerkelijk oplevert.

Google Analytics inrichten

We stellen jouw persoonlijke dashboard in. Hier wordt uitsluitend informatie gepresenteerd die voor jouw bedrijf belangrijk is. Op basis van deze gemeten gegevens helpen we je de juiste management en investeringsbeslissingen te nemen. Google Analytics wordt gekoppeld aan je website waardoor alle gegevens online of via een app te bekijken zijn. Je kunt dus elk moment van de dag kijken hoe het gedrag van je bezoekers op je website is.

Google Analytics Scan

Maak je al gebruik van Google Analytics, maar weet je niet of het goed ingesteld staat of zie je ongewone pieken of dalen in je bezoek? Two Step Web & Marketing kan een Analytics scan uitvoeren op je Google Analytics account. We geven vervolgens in een overzichtelijk rapport aan wat goed ingesteld staat en wat de verbeterpunten zijn. Uiteraard kunnen we de uitkomsten uit het rapport binnen je website of Google Analytics verwerken, zodat je zeker weet dat de aanpassingen correct doorgevoerd worden.

Back To Top