skip to Main Content

Kosteloze website scan

Is je website nog wel up-to-date?

Je klanten, de markt, internet marketing en social media veranderen continue!  Vaak is een bestaande website niet optimaal ingericht. Een professional kan vaak snel verbeterpunten aanwijzen zodat je website beter zal gaan presteren voor je.

Zoekmachines zijn dynamisch en speel hier dus slim op in en blijf up to date. Vul onderstaand formulier in, het is gratis!

Gratis seo scan

Rapportage

  • Meta data
  • Keywords
  • Linkprofiel
  • Header tags
  • Alt tags

Kosteloos advies voor groeimogelijkheden

Betere posities in Google

Wij onderzoeken alle aspecten die Google in een website belangrijk vindt voor de vindbaarheid. Dit betekent dat we uitgebreid onderzoek verrichten op je website, we bekijken je linkprofiel en onderzoeken de url structuur van je website. Vervolgens brengen wij een gericht advies voor betere vindbaarheid.

Meer bezoekers op je website

Om meer bezoekers te krijgen is goede vindbaarheid belangrijk, maar ook de verwachting van de bezoeker moet worden waargemaakt op je website. We kijken daarom zorgvuldig naar de navigatie in je website en bestuderen ook of de website responsive is, en geven vervolgens alle verbeterpunten inzichtelijk.

Meer aanvragen via je website

We bekijken of er voldoende call-to-action elementen in je website aanwezig zijn, o.a. in de vorm van knoppen en formulieren. Wij adviseren je vervolgens op verbeteringen, zodat bezoekers gestimuleerd worden op het invullen van contactformulieren of het aankopen van een product.

Ik help je graag verder!
Roel Dirksen

Wil jij een gratis website scan?