skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Gratis website analyse

Je klanten, de markt, internet marketing en social media veranderen continue! Vaak is een bestaande website niet optimaal ingericht. Een professional kan vaak snel verbeterpunten aanwijzen zodat je website beter zal gaan presteren voor je.

Doe de scan vrijblijvend!

Benieuwd hoe je website scoort in zoekmachines? Is alles optimaal ingericht?
Wij helpen je gratis! Vul het formulier in en je ontvangt een website analyse.

Gratis seo scan

Rapportage

  • Meta data
  • Keywords
  • Linkprofiel
  • Header tags
  • Alt tags

Ja, maak voor mij een gratis websiteanalyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Betere posities in Google

We onderzoeken alle aspecten die Google belangrijk vindt aan je website qua vindbaarheid. Dit betekent dat we uitgebreid onderzoek verrichten op je website. We bekijken je de wijze waarop je zichtbaar bent, profiel en we onderzoeken de “on page” structuur van je website. Vervolgens ontvang je een advies voor een betere vindbaarheid.

Meer bezoekers op je website

Om meer bezoekers op je website te krijgen is vindbaarheid het allerbelangrijkst. Eenmaal op de website moet ook de verwachting van de bezoeker waar worden gemaakt. We kijken daarom zorgvuldig naar het gebruiksgemak en de navigatiestructuur van je website en kijken uiteraard of de website wel mobiel vriendelijk is. Alle verbeterpunten leveren we je inzichtelijk aan.

Meer aanvragen via je website

Zijn er wel voldoende call-to-action elementen in je website aanwezig? Zoals knoppen met de juiste tekst of formulieren die niet te lang zijn. Wij adviseren je vervolgens alle verbeteringen, zodat bezoekers na aanpassing beter gestimuleerd worden tot het invullen van contactformulieren, je gaan bellen of een product van je kopen.