skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Influencer Marketing

Influencer Marketing

Zodra je website volledig ingericht is naar de juiste SEO standaarden, zul je organisch al beter vindbaar zijn. Google geeft je dus al een plekje in de zoekmachine. Om traffic te genereren uit de zoekmachine is het natuurlijk belangrijk om die eerste pagina te bereiken en het liefst de top 3. Uiteindelijk zijn dat de posities waar écht geld verdiend wordt!

Naast de het optimaliseren van On Page SEO, zijn we ook ontzettend goed in het optimaliseren van je Off Page SEO. Dit houdt in dat we een optimaal linkprofiel gaan ontwikkelen door middel van de inzet van relevante inkomende links. Een fenomeen genaamd linkbuilding, wat met de jaren steeds moeilijker uitvoerbaar is geworden. Google doorziet namelijk de standaard ‘trucjes’ waardoor kwantiteit minder belangrijk is geworden, maar kwaliteit des te meer. Laat dat laatste nou net ons specialisme zijn!

Influencer marketing

Influencer marketing wordt vaak gezien als een middel voor naamsbekendheid. Met de juiste kennis over Off Page SEO neem je deze twee pijlers mee als bijkomstigheid en richt je Influencer Marketing op het verbeteren van je vindbaarheid. Uiteindelijk veel interessanter natuurlijk! Iemand die een relevante zoekterm intypt en jouw website vindt in Google zit al veel verder in het aankoopproces dan iemand die toevallig geattendeerd wordt op je aanwezigheid via een influencer op social media.

De juiste Off Page SEO strategie

Klinkt simpel? Dat is het niet! Het vinden van de juiste backlinks is al een vak apart, laat staan het optimaliseren van je linkprofiel. Factoren zoals kwantiteit en kwaliteit spelen mee, maar ook een natuurlijke groei, de juiste ratio in homepage en achterliggende pagina’s, money en branded keywords en ga zo maar door. Je hoofd tolt er misschien al van, maar niet getreurd! Two Step is het enige Internet Marketing bureau in Nederland met in-house linkbuilding specialisten én een eigen netwerk van ruim 1600 bloggers. We combineren onze SEO kennis met de creativiteit van de bloggers en hun waardevolle domeinen. We maken vooraf inzichtelijk wat er nodig is om jouw doel te behalen op basis van een kosteloze analyse. Uitkomst: in duidelijke, haalbare stappen naar een toppositie.

Rapportage

Meten is weten! Wanneer je besluit om Influencer Marketing in te zetten voor je Off Page SEO, is het natuurlijk belangrijk om te meten welk effect linkbuilding op je posities in de zoekmachine heeft. Wanneer we gaan samenwerken, ontvang je maandelijks een rapportage van de veranderingen in positie. Deze bespreken we gezamenlijk zodat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

Back To Top