skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Google Analytics, informatie goudmijn

Google Analytics, waardevolle informatie inzichtelijk!

Met Google Analytics krijg je inzicht hoe het gedrag van je bezoeker op je website is. Juiste interpretatie van deze data is belangrijk want data is pas nuttig als deze zuiver is en juist geïnterpreteerd wordt. Waar komen deze bezoekers vandaan? Op welke pagina zijn ze binnengekomen? En op welke pagina hebben ze de website verlaten en waarom? Hoe is het pad richting een conversie verlopen en waarom stoppen mensen op een bepaald moment?

In Google Analytics is het tevens mogelijk om omzetbedragen en verkochte producten te koppelen aan bezoekers en kanalen. Zo kun je dus zien hoeveel een investering in bijvoorbeeld Google AdWords of social media daadwerkelijk oplevert.

Stapsgewijs

Inzicht in gedrag
Erg waardevol
Gedrag verklaren
Blokkades wegnemen
Hulp bij analyse
Inrichten dashboard

Google Analytics Scan

Maak je al gebruik van Google Analytics, maar weet je niet of het allemaal goed ingesteld is of zie je vreemde pieken of dalen in je bezoek? Two Step Web & Marketing kan een Analytics scan uitvoeren op je Google Analytics account. We geven vervolgens, in een overzichtelijk rapport, aan of het allemaal goed is ingesteld en wat de verbeterpunten zijn. Uiteraard kunnen we de uitkomsten uit het rapport binnen je website of Google Analytics verwerken, zodat je zeker weet dat het goed gebeurd. Vraag hieronder een scan aan.

Google Analytics inrichten

We stellen jouw persoonlijke dashboard in. Hier wordt uitsluitend informatie gepresenteerd die voor jouw bedrijf belangrijk is. Op basis van deze gemeten gegevens helpen we je de juiste management en investeringsbeslissingen te nemen. Google Analytics wordt gekoppeld door een stukje code toe te voegen aan je website. Hierdoor zijn je gegevens online of via een app te bekijken. Je kunt dus elk moment van de dag kijken hoe het gedrag van je bezoekers op je website is. Two Step Web & Marketing levert geen enkele website op zonder een Analytics en Seach Console account.

Ik help je graag verder!
Peter de Kort

Meer informatie over Google Analytics?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.