skip to Main Content

On Page Content

On Page Content & SEO, het fundament van je website!

Met een goede On Page Content strategie lever je meerwaarde op het internet. Een zoekmachine vriendelijke indeling, goede teksten, actief bloggen, nieuws en wetenswaardigheden delen en nog veel meer! Two Step neemt je graag aan de hand mee!

On Page SEO (Search Engine Optimization) is de basis voor een goede vindbaarheid van je website. Het staat voor alles dat je in het Content Management Systeem (CMS) kunt aanpassen en instellen om een website goed in te richten om vindbaar te worden.

Gebruik de juiste titels en trefwoorden, stel een afbeelding juist in en gebruik je voldoende interessante content? On Page SEO is het fundament voor goede vindbaarheid.

Stapsgewijs

Tekst
Beeld
Video
Bloggen
Nieuws
Infographics
Usablity

Leesbare SEO teksten

De titel lijkt heel logisch. Bezoekers moeten je tekst uiteraard kunnen lezen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat ze de tekst begrijpen en dat ze op basis van deze tekst overgaan tot actie. Een goed leesbare tekst zorgt ervoor dat deze de aandacht van de bezoeker vasthoudt en je verhaal duidelijk en begrijpelijk overbrengt, waarna de lezer besluit contact met je op te nemen.

Beelden, video & animaties

Goede afbeeldingen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je website. Door deze goed in te stellen worden deze ook vindbaar als men op afbeeldingen zoekt. Er wordt erg vaak gezocht op afbeeldingen maar veel bedrijven laten deze kans liggen. Video’s en animaties zijn handig als uitlegtool, je kunt ze gebruiken in presentaties, op YouTube en delen op social media. Two Step Web & Marketing helpt je graag verder bij de creatie van deze belangrijke content.

Blog building & blog marketing

Voeg je een blog toe aan je website dan creëer je op regelmatige basis nieuwe interessante content voor je volgers, bezoekers en de zoekmachine. Op deze manier krijg je meer interactie, laat je zien dat je autoritair bent op jouw vakgebied en word je op een breder vlak gevonden in de zoekmachines, doordat je meer diverse content aanbiedt. Het inschakelen van bloggers om op jouw website content te generen, zgn. guest bloggen of bloggers inschakelen om over jou te bloggen op hun blog heet influencer marketing. Beide diensten biedt Two Step aan. Lees meer.

Nieuws

Door een goede diversiteit van algemeen nieuws, eigen nieuws en interessante “weetjes” aan te bieden aan je publiek maak je jezelf relevant voor het geïnteresseerde publiek en blijven lezers regelmatig terugkomen. Op basis van deze gegevens is het ook mogelijk voor Two Step om een zogenaamde infographic te maken, wat de attentiewaarde vergroot.

Infographics

Als je veel feiten en cijfers over een onderwerp op een overzichtelijke manier wilt presenteren aan je bezoekers, kun je eigenlijk niet om een infographic heen. Een infographic presenteert deze gegevens op een visuele manier, waardoor bezoekers op basis van 1 afbeelding veel informatie kunnen verwerken. Het voordeel is dat een goede infographic snel opgepakt wordt door anderen en het dus delen op social media bevordert.

Usability

De gebruiksvriendelijkheid van je website dient zo hoog mogelijk te zijn op een groot scala van apparaten, zoals laptop en telefoon. Een goede usability zorgt ervoor dat de bezoekers aan je website de juiste acties ondernemen en speelt zelfs een rol in de vindbaarheid van de website. Door middel van diverse gedragstesten kunnen we je site steeds verbeteren.

Ik help je graag verder!
Roel Dirksen

Meer informatie over vindbaar worden?