+31 (0) 416 537287

Services

Goede services dragen bij aan je succes!

De juiste services zijn belangrijk! Vaak worden deze gezien als lastige kostenpost, zoals hosting en beveiliging. Of als meerwerk zoals een chatfunctie of een nieuwsbrief. Met deze denkwijze zijn we het niet eens!  

Zowel snelle hosting als scherpe beveiliging werken mee aan een betere vindbaarheid. Daarnaast verbetert het de usability, immers snel surfen naar je doel bevordert weer de conversie. Omdat men, met een website, de beschikking krijgt over persoonsgegevens is de beveiliging hiervan een vereiste. Maar beveiliging gaat verder, jij investeert in een nieuwe website en het is niet fijn als vervolgens hackers deze investering onderuit proberen te halen. Dat is wel de realiteit heden ten dagen.

Andere services die Two Step biedt, zoals e-mail marketingcampagnes en een chatfunctie, dragen juist bij aan het verhogen van conversie. Wij adviseren graag welke services geschikt zijn voor je bedrijf en hoe je ze zo effectief mogelijk kunt inzetten.

Kamiel weet er meer van! Neem contact met hem op!

Kamiel is onze specialist voor alle web en marketing services, hij beantwoordt graag je vragen! Bel hem op 0416 537287, stel je vraag via de chat of vul het formulier in.