skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Off Page Content

Off Page SEO, onze roots & specialisme

Het allermoeilijkste binnen internet marketing! En wij zijn er goed! Waardevolle content rondom je website en verwijzende links naar je website! Het verhoogt je organische ranking, je reputatie en autoriteit en het bepaalt hoe populair je bent op internet.

Relevante inkomende links zijn een belangrijke graadmeter voor zoekmachines. Two Step Web & Marketing is ervaren met strategische inzet van Off Page SEO. Onze roots liggen in deze specialisatie en twee andere activiteiten. Met Linkbuilding Partner zijn we dé leidende partij in Nederland op dit gebied van internationale linkbuilding en met Blog Brains op het gebied van influencer marketing.

Stapsgewijs

Linkprofiel analyse
Diepe kennis van techniek
Influencer Marketeers
Reputatie Management
Disavow trajecten
Verouderde technieken verwijderen

Linkprofiel analyse

Heb je al samenwerkt met andere bureaus en hebben zij Off Page SEO toegepast? Dan is het raadzaam om te starten met een diepteanalyse van je linkprofiel. We kunnen het profiel opschonen en ervoor zorgen dat verouderde technieken je ranking niet negatief beïnvloeden.

Neem de stap

Linkbuilding

Het mooie van linkmarketing is dat je relevante en kwalitatieve inkomende links naar je website kunt verzamelen. Er zal naar jouw website worden verwezen als bronvermelding. Dit helpt om betere posities in de zoekmachine te behalen. Werkt traffic (meer bezoek) in de hand en zal leiden tot meer conversie. Daarnaast kun je de blogcontent delen met de volgers en bezoekers van jouw social media kanalen.

Neem de stap

Influencer Marketing

Influencer marketing is een vrij nieuwe marketingmethode waarbij bloggers, vloggers en social influencers worden ingeschakeld worden om jouw producten of diensten te promoten. Zelf op zoek gaan naar de juiste partner kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Two Step helpt je graag om de juiste mensen te vinden die graag bloggen over jouw producten.

Neem de stap

Reputatiemanagement

Heeft iemand zich (on)terecht negatief uitgelaten over je bedrijf en achtervolgt je dit in de zoekmachine of op social media? Wij kunnen je helpen om dit soort resultaten op een creatieve manier naar de achtergrond te verdringen, zodat je er geen last meer van hebt tijdens het runnen van je bedrijf.

Neem de stap

Rapportage

Wij kunnen vanaf de start bij een eventuele samenwerking metingen uitvoeren om te kijken hoe groot het daadwerkelijke effect met blogmarketing voor jouw organisatie is. Zo weet je binnen een oogopslag wat de invloed van goede blogmarketing oplevert.

Neem de stap

Ik help je graag verder!
Kamiel van Riel

Meer informatie over vindbaar worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.