skip to Main Content

Off Page Content

Off Page SEO, ons specialisme

Wellicht het allermoeilijkste binnen internet marketing! Het verzamelen van waardevolle content rondom je website en verwijzende links naar jouw website. Het vergroot je organische ranking, je reputatie en het bepaalt, in grote mate, hoe populair je bent op internet.

Relevante inkomende links zijn een zeer belangrijke graadmeter voor zoekmachines. Two Step Web & Marketing is zeer ervaren met strategische inzet van linkbuilding. Wij zijn dé leidende partij in Nederland op dit gebied. Neem contact op voor vragen over linkbuiding. Ook met internationale linkbuilding en op het gebied van influencer marketing kunnen wij je daadkrachtig helpen.

Stapsgewijs

Linkanalyse
Linkbuilding
Influencer Marketing
Reputatie Management
Meten
Rapporteren

Linkbuilding

Het mooie van influencer marketing is dat je relevante en kwalitatieve inkomende links naar je website kunt verzamelen. Er zal naar jouw website worden verwezen als bronvermelding. Dit helpt om betere posities in de zoekmachine te behalen. Werkt traffice in de hand en zal eventueel leiden tot conversie. Daarnaast kun je de blogcontent delen met de volgers en bezoekers van jouw social media kanalen.

Influencer marketing

Influencer marketing is een vrij nieuwe marketingmethode waarbij bloggers, vloggers en social influencers worden ingeschakeld worden om jouw producten of diensten te promoten. Zelf op zoek gaan naar de juiste partner kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Two Step helpt je graag om de juiste mensen te vinden die graag bloggen over jouw producten. Lees meer.

Reputatiemanagement

Heeft iemand zich (on)terecht negatief uitgelaten over je bedrijf en achtervolgt je dit in de zoekmachine of op social media? Wij kunnen je helpen om dit soort resultaten op een creatieve manier naar de achtergrond te verdringen, zodat je er geen last meer van hebt tijdens het runnen van je bedrijf.

Rapportage

Wij kunnen vanaf de start bij een eventuele samenwerking metingen uitvoeren om te kijken hoe groot het daadwerkelijke effect met blogmarketing voor jouw organisatie is. Zo weet je binnen een oogopslag wat de invloed van goede blogmarketing oplevert.

Ik help je graag verder!
Roel Dirksen

Meer informatie over vindbaar worden?