skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Off Page Content

Off Page Content

Het allermoeilijkste binnen internet marketing! En wij zijn er goed! Waardevolle content rondom je website en verwijzende links naar je website! Het verhoogt je organische ranking, je reputatie en autoriteit en het bepaalt hoe populair je bent op internet.

Relevante inkomende links zijn een belangrijke graadmeter voor zoekmachines. Two Step Web & Marketing is ervaren met strategische inzet van Off Page SEO. Onze roots liggen in deze specialisatie en twee andere activiteiten. Met Linkbuilding Partner zijn we dé leidende partij in Nederland op dit gebied van internationale linkbuilding en met Blog Brains op het gebied van influencer marketing.

Linkprofiel analyse

Heb je al samenwerkt met andere bureaus en hebben zij Off Page SEO toegepast? Dan is het raadzaam om te starten met een diepteanalyse van je linkprofiel. We kunnen het profiel opschonen en ervoor zorgen dat verouderde technieken je ranking niet negatief beïnvloeden.

Linkbuilding

Het mooie van linkmarketing is dat je relevante en kwalitatieve inkomende links naar je website kunt verzamelen. Er zal naar jouw website worden verwezen als bronvermelding. Dit helpt om betere posities in de zoekmachine te behalen. Werkt traffic (meer bezoek) in de hand en zal leiden tot meer conversie. Daarnaast kun je de blogcontent delen met de volgers en bezoekers van jouw social media kanalen.

Influencer Marketing

Influencer marketing is een vrij nieuwe marketingmethode waarbij bloggers, vloggers en social influencers worden ingeschakeld worden om jouw producten of diensten te promoten. Zelf op zoek gaan naar de juiste partner kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Two Step helpt je graag om de juiste mensen te vinden die graag bloggen over jouw producten.

Reputatiemanagement

Heeft iemand zich (on)terecht negatief uitgelaten over je bedrijf en achtervolgt je dit in de zoekmachine of op social media? Wij kunnen je helpen om dit soort resultaten op een creatieve manier naar de achtergrond te verdringen, zodat je er geen last meer van hebt tijdens het runnen van je bedrijf.

Rapportage

Wij kunnen vanaf de start bij een eventuele samenwerking metingen uitvoeren om te kijken hoe groot het daadwerkelijke effect met blogmarketing voor jouw organisatie is. Zo weet je binnen een oogopslag wat de invloed van goede blogmarketing oplevert.

Back To Top