skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
On Page Content

On Page Content

Met een On Page Content strategie lever je meerwaarde op het internet. Een zoekmachine vriendelijke indeling, goede teksten, actief bloggen, nieuws en wetenswaardigheden delen en nog veel meer! On Page SEO is de basis voor een goede vindbaarheid van je website.

On Page SEO staat voor alle activiteiten die je zelf in je website kunt aanpassen en instellen om beter vindbaar te worden. De tegenhanger van On Page is Off Page SEO. Gebruik daarom de juiste titels en trefwoorden, stel een afbeelding juist in en gebruik je voldoende interessante content? On Page SEO is het fundament voor goede vindbaarheid.

Leesbare SEO teksten

De titel lijkt heel logisch. Bezoekers moeten je tekst uiteraard kunnen lezen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat ze de tekst begrijpen en dat ze op basis van deze tekst overgaan tot actie. Een goed leesbare tekst zorgt ervoor dat deze de aandacht van de bezoeker vasthoudt en je verhaal duidelijk en begrijpelijk overbrengt, waarna de lezer besluit contact met je op te nemen.

Beelden

Afbeeldingen en foto’s bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je website. Door deze juist in te stellen worden ze ook vindbaar als er op afbeeldingen wordt gezocht. Ga zelf maar eens na hoe vaak je op afbeeldingen zoekt! Veel bedrijven laten deze kans liggen.

Video & animaties

Video’s en animaties op je website zijn handig als uitlegtool, bevorderen je ranking, zijn te zien in de zoekresultaten van Google. Daarnaast kun je kun ze gebruiken in presentaties, delen op je YouTube kanaal en op social media. Two Step Web & Marketing helpt je graag verder bij de creatie van deze content.

Blog building & blog marketing

Voeg je een blog toe aan je website dan creëer je nieuwe interessante content voor je volgers, bezoekers en de zoekmachine. Je krijgt meer interactie, je laat je zien dat je autoritair bent op jouw vakgebied en word je op een breder vlak gevonden in de zoekmachines. Het inschakelen van bloggers om op jouw website content te generen heet guest bloggen. Je kunt ook bloggers inschakelen om over jou te bloggen op hun eigen blog, dit heet influencer marketing.

Nieuws

Door een goede diversiteit van algemeen nieuws, eigen nieuws en interessante “weetjes” aan te bieden aan je publiek maak je jezelf relevant voor het geïnteresseerde publiek en blijven lezers regelmatig terugkomen. Op basis van deze gegevens is het ook mogelijk voor Two Step Web & Marketing om een zogenaamde infographic te maken, wat de attentiewaarde vergroot.

Infographics

Als je veel feiten en cijfers over een onderwerp op een overzichtelijke manier wilt presenteren aan je bezoekers, kun je eigenlijk niet om een infographic heen. Een infographic presenteert deze gegevens op een visuele manier, waardoor bezoekers op basis van 1 afbeelding veel informatie kunnen verwerken. Het voordeel is dat een goede infographic snel opgepakt wordt door anderen en het dus delen op social media bevordert.

Usability

De gebruiksvriendelijkheid van je website dient zo hoog mogelijk te zijn op een groot scala van apparaten, zoals laptop en telefoon. Een goede usability zorgt ervoor dat de bezoekers aan je website de juiste acties ondernemen en speelt zelfs een rol in de vindbaarheid van de website. Door middel van diverse gedragstesten kunnen we je site steeds verbeteren.

Back To Top