skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
On Page SEO

On Page SEO

Met een On Page Content strategie lever je meerwaarde op het internet. Een zoekmachine vriendelijke indeling, goede teksten, actief bloggen, nieuws en wetenswaardigheden delen en nog veel meer! On Page SEO is de basis voor een goede vindbaarheid van je website.

On Page SEO staat voor alle activiteiten die je zelf in je website kunt aanpassen en instellen om beter vindbaar te worden. De tegenhanger van On Page is Off Page SEO. Gebruik daarom de juiste titels en trefwoorden, stel een afbeelding juist in en gebruik voldoende interessante content. On Page SEO is het fundament voor goede vindbaarheid, dus laat ons je hierbij helpen!

Trefwoordonderzoek

Voordat je aan de slag kunt met je vindbaarheid is het essentieel om inzicht te krijgen in je zoekwoorden. Met een professionele, gedegen trefwoordanalyse kijken wij, vanaf de positie van je klant, naar de trefwoorden. Wat typt je doelgroep in en wat voor bezoekers zoek je eigenlijk? Dit betekent dat het niet alleen om het hoogste zoekvolume gaat, maar met name om relevantie. Deze zoektermen dienen vervolgens op een doeltreffende, SEO-vriendelijke wijze doorgevoerd te worden in de website. Een goede trefwoord analyse is het startpunt van online succes.

On Page SEO scan

Wil je een bestaande website succesvoller maken? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de technische structuur van de website ingericht is naar de SEO standaarden. Te denken aan een logische menustructuur, maar ook correct ingevulde meta-gegevens zoals de titel en beschrijving die weergegeven worden in Google, zichtbare teksten op de pagina’s en broncodes. Het trefwoordonderzoek staat ook bij deze fase aan de basis.

Usability

De gebruiksvriendelijkheid van je website dient zo hoog mogelijk te zijn op een groot scala van apparaten, zoals laptop en telefoon. Een goede usability zorgt ervoor dat de bezoekers op je website de juiste acties ondernemen en speelt zelfs een rol in de vindbaarheid van de website. Door middel van diverse gedragstesten kunnen we je site steeds verbeteren.

Back To Top