skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

Er zijn veel mogelijkheden om online te adverteren. Dit kan in zoekmachines, op bijna alle social media kanalen, maar ook middels banners op andere websites. Hoe weet je nu welke middelen voor jouw bedrijf interessant en succesvol zijn?

Two Step Web & Marketing heeft veel ervaring in het opzetten, beheren en verbeteren van online advertentiemogelijkheden. Wij kunnen je helpen de juiste keuze te maken en het proces van advertentie naar rendement inzichtelijk maken, zodat je ook ziet dat je investering wordt terugverdiend.

Google Ads

Het bekende advertentieplatform van Google, voorheen Google Adwords. Veel meer dan alleen advertenties in de zoekmachine. Denk aan adverteren op Youtube, Google Maps, maar ook via apps op een mobiele telefoon of tablet. Via diverse statistieken is heel mooi inzichtelijk te maken wat het geïnvesteerde bedrag oplevert. Wij kunnen je Ads campagne opzetten, beheren en verbeteren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Display & remarketing

Het display en remarketing netwerk maken deel uit van Google Ads. Het display netwerk houdt in dat je banners kunt vertonen op bepaalde websites. Dit is erg interessant om je naamsbekendheid te vergroten. Remarketing houdt in dat je bezoekers die je website hebben verlaten via andere websites of in de zoekmachine opnieuw naar jouw website kunt leiden. Wij helpen je graag met het optimaal inzetten van display en remarketing.

Google Shopping

Google shopping is onderdeel van Google Ads en wordt ingezet voor prijsvergelijking. Zoek je op een vergelijkbaar product in Google, dan staat er bovenaan een rijtje met een aantal producten met de prijs daarbij. Dit is een effectieve manier voor een webwinkel om de productverkoop te stimuleren. Wij richten de campagne voor je in, beheren en verbeteren deze.

Google Mijn Bedrijf

Via Google Mijn Bedrijf kun je je bedrijf op vele plaatsen promoten. Dit komt bijvoorbeeld in de lokale resultaten naar voren of in Google Maps. Hoe beter je Google Mijn Bedrijf account ingericht is, hoe groter je zichtbaarheid. Daarnaast wekt het vertrouwen bij de zoeker doordat je op een overzichtelijke en efficiënte manier informatie verschaft, denk aan openingstijden, afbeeldingen, video’s en contactgegevens. Wij helpen om Google Mijn Bedrijf zo goed mogelijk in te richten.

Bing Ads

Minder bekend dan de tegenhanger van Google, maar het kan zeker interessant zijn om ook via Bing te adverteren. Google heeft het grootste marktaandeel in Nederland, maar Bing heeft ook ontzettend veel gebruikers. Zeker niet onbelangrijk om daar gezien te worden! Wij richten je campagne in en beheren en verbeteren deze.

Social Advertising

Het is heel effectief om te adverteren via social media. Bij de meeste social media kanalen is er namelijk ontzettend veel informatie bekend over de gebruiker en dit kun je inzetten om een goede selectie te maken aan wie je wel je advertentie wilt laten zien en aan wie niet. Dit verhoogt het effect van je advertentie en zorgt voor meer rendement.

Back To Top