+31 (0) 416 537287

Over ons

Two StepOver ons
Kamiel van Riel
Algemeen directeur

“Een tevreden klant is onze beste ambassadeur! Dat is mijn credo. Wat telt is resultaat en fijn samenwerken. Dat leveren we onze klanten keer op keer. Elke tevreden klant is voor mij weer een boost om nog beter en innovatiever te worden. Meedenken, overleggen, creëren en presteren!”

Peter de Kort
Directeur

“Het maakt mij gelukkig als ik een diepte analyse of een campagne oplever waar de klant echt profijt van heeft. Als ik klanten kan helpen om hun website, via objectief gemeten data, uit onze systemen te verbeteren is dat telkens weer een overwinning. Samen werken aan jouw succes!”

Roel Dirksen
Business Development Manager

“Er gaat voor mijn gevoel niets boven een tevreden klant! Ik vind het keer op keer een geweldige uitdaging om, samen met de klant, de juiste strategie te ontwikkelen. Waar ik graag over mee denk is de juiste uitstraling van een website. Websites realiseren die voor de klant werken, dat maakt mij blij!”

Kevin de Bie
Project Manager Web

“Mijn passie is om een ontwerp te maken dat helemaal past bij jouw bedrijf en dit ontwerp vervolgens om te zetten naar een compleet werkende website. Tijdens dit traject zal de focus altijd liggen op het vergroten van jouw online business. Ik denk graag met je mee en zal altijd een eerlijk advies geven.”

Sjors Brok
Web Developer

“Ik ben altijd erg benieuwd naar nieuwe ideeën over een website, ik ga de (technische) uitdaging graag aan. Van design tot analyse, overal kunnen nieuwe ideeën worden bedacht en gemaakt.”

Kristel de Bie
Influencer marketeer

“Ik word blij van het samenbrengen van onze klanten met de juiste bloggers en social influencers. Samen tot toffe, creatieve samenwerkingen komen, dat is wat ik het liefste doe!”

Britt van de Louw
Junior Online Marketeer

“Ik vind het leuk om te onderzoeken hoe een (potentiële) klant zoekt om op een bepaalde website te komen. Daarbij vind ik het interessant om te kijken hoe dit het beste geïmplementeerd kan worden op de website van de klant, zodat de klant beter vindbaar wordt!”

Rens van Hulten
Stagiair - account manager

“Een succesvolle masterclass organiseren, dat is waar ik mij volledig op zal gaan focussen tijdens deze stageperiode. Nieuwe mensen leren kennen en overtuigen van de kracht van internet marketing, dat is wat mij motiveert om er een succes van te maken!”