skip to Main Content

Euro Manchetten & Compensatoren

Projectinformatie

Klant: Euro
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Procesindustrie
Website Referentie

Projectdetails

De vraag
Een nieuwe website met meer bezoekers en interactie. Met een duidelijk verhaal, goed overzichtelijk overbrengen wat Euro kan betekenen voor zijn klanten.

De uitvoering
Euro heeft eerder samengewerkt met een ander bureau, maar wilde een frisse start. Wij hebben daarom eerst gedegen onderzoek uitgevoerd om goed te weten te komen waar men op zoekt in de zoekmachine. Vervolgens verschillende ontwerpen, structuur & strategieën ontwikkeld om de website te realiseren. Toen zijn we de development stage ingegaan en is alles uitgevoerd zoals gepland. Ook het gehele internet marketing gedeelte is volledig in beheer van ons!

Het resultaat
Een frisse moderne website die klaar is om een hoop bezoekers te ontvangen! Door middel van verschillende commerciële ingerichte pagina’s meer leads binnen te krijgen en meer contactmomenten. Een omzetgenerator die perfect past bij het imago dat Euro wil uitstralen!

euro_website

Andrea van Loon

Al eerder lanceerden we voor ons dochterbedrijf een nieuwe website die gemaakt werd door Twostep. Vandaar de beslissing ook deze keer weer met ze in zee te gaan om ons imago te vernieuwen met behulp van een nieuwe site.

Wederom verliep de samenwerking goed en waren we positief verrast met het ontwerp dat geheel vernieuwend bleek. Door goed mee te denken met de klant en zich te verdiepen in onze branche heeft Twostep ons wederom voorzien van een mooi digitaal visitekaartje.’