skip to Main Content

Gerbing

Projectinformatie

Klant: Gerbing
Plaats: Apeldoorn
Branche: Elektrisch verwarmde kleding
Website Referentie

Projectdetails

De vraag
Ontwerp een look & feel en breng onze website op het niveau van een marktleider. Maak een nieuwe, meertalige website met een doordachte, heldere structuur waardoor we beter, internationaal vindbaar worden!

De uitvoering
Met ons stappenplan als blauwdruk zijn we direct begonnen met de trefwoordanalyses uit te voeren in 4 talen. Omdat persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, zijn er diverse strategische gesprekken gevoerd waaruit de websitestructuur en het design uit voort zijn gekomen. Aangezien de omvang van dit grote project is de looptijd van 14 weken snel en soepel verlopen.

Het resultaat
Een vlamnieuwe website met de professionele uitstraling die hoort bij een echte marktleider! Gerbing is namelijk zoals de slogan ook aangeeft: “Leading in heated clothing”. De website is volledig SEO based ingericht en Two Step Web & Marketing zal aan de slag gaan met het internationaal vindbaar maken van de website. Ook dit is mogelijk bij Two Step! Vraag naar onze internationale SEO mogelijkheden!

gerbing_website

Gert van Riessen

Volledig de vrije hand: dat is wat we Two Step Web & Marketing hebben gegeven. Zelf gaf Roel aan dat de huidige website niet meer goed gestructureerd in elkaar zat, van ellende uit elkaar viel en dat er ook wel eens naar het design mocht worden gekeken. Hier had hij wel gelijk in en aangezien we al langer met Two Step samenwerkte voor andere zaken, waaronder Social Media, zijn ze direct aan de slag gegaan! Two Step heeft goed nagedacht over de juiste trefwoordkeuze en strategie in meerdere talen voor goede vindbaarheid in verschillende zoekmachines (SEO).

Er is een heldere structuur weggezet en ze zijn begonnen met het ontwerp. Roel had duidelijk een idee over hoe het er uit moest komen te zien en samen met Kevin hebben ze 1 ontwerp gemaakt met 2 kleurvarianten. Dit paste perfect bij onze huisstijl en wat we willen uitstralen als leading company met ons A-merk in de elektrisch verwarmde kledingwereld. Vervolgens zijn ze de realisatiefase ingegaan en stond de website binnen ongeveer 14 weken (enorm groot met 302 pagina’s voor de volledige website). Enorm positieve ervaring en super tevreden met het eindresultaat!