skip to Main Content

Pat’s Kitchen

Projectinformatie

Klant: Pat’s Kitchen
Plaats: Waalwijk
Branche: Kookstudio
Website Referentie

Projectdetails

De vraag
Pat’s Kitchen had een verouderde website en was toe aan een frisse, unieke uitstraling. Samen met Nummer Acht Grafisch Ontwerp en Marketingadviesbureau Stephanie ontwikkelde we deze nieuwe website. Omdat de oude website slecht vindbaar was werd dit, naast de feitelijke bouw van de website, als opdracht aan Two Step gegund.

De uitvoering
Nadat we grondig onderzoek hadden gedaan naar de (lokale) mogelijkheden, om vindbaar te worden, leverde een custom build website volgens ontwerp. Ook de SEO vriendelijke teksten werden (deels) geleverd. De komende tijd gaat Two Step de focus leggen op het succesvoller maken van deze website zodat Patrick meer aanvragen ontvangt via zijn website.

Het resultaat
Een prachtige, unieke website en een goede en snelle samenwerking tussen de partners. Het gehele traject duurde slechts 2 maanden en onze opdrachtgever is tevreden en trots. Er komen al meer aanvragen binnen dan bij de oude website en het internet marketingtraject, ons specialisme, moet eigenlijk nog beginnen!

patskitchen_website

Patrick Fijneman

Kamiel kende ik al een tijdje als fellow/vriend bij onze rotaryclub waar we beide lid van zijn. Tijdens een borrel gaf ik aan dat ik mijn website wilde veranderen daar deze niet up to date was en zeker niet meer van deze tijd.

Bam!!!! Vol enthousiasme en passie vertelde hij wat hij kon betekenen voor ons bedrijf en overtuigde mij om een afspraak te maken waar hij zijn stappenplan zou laten zien. Vanaf dat moment was ik verkocht en heeft Two Step een compleet nieuwe site voor ons gebouwd. Duidelijke stappen, adviserend, luisterend…

Tussendoor zijn er een aantal bijeenkomsten geweest waarin de wensen en vervolgtrajecten besproken werden en was het hele team van Two Step een prettig klankbord waarbij niets te gek was. Tijdens ons 10-jarig jubileum is de website “de lucht ingegaan” en sindsdien ontvangen wij vele positieve reacties op ons visitekaartje ‘de website”

Tjepkema Medical Products

Projectinformatie

Klant: Tjepkema Medical Products
Plaats: Lochem
Branche: Medische hulpmiddelen
Website Referentie

Projectdetails

De vraag
Er stond voorheen een redelijk onoverzichtelijke website met een geïntegreerde webshop waar vrijwel niets op gebeurde. De webshop moest interactiever worden en dit met een mooi en eigentijds design.

De uitvoering
Two Step leverde een webshop volgens ontwerp. Er is allereerst grondig en gedegen onderzoek uitgevoerd, zodat er aan de hand van het onderzoek ook invulling gegeven kon worden aan goede vindbaarheid van de webshop. De focus: meer aanvragen realiseren via de nieuwe webshop voor Tjepkema.

Het resultaat
Een mooie strakke webshop voor de medische sector! Een goede samenwerking in samenhang met Anneke van het bedrijf PR-minded. De aanvragen komen al binnen door het juist aanvliegen van de strategie. Verschillende posities gaan we verhogen en ook dit zal zorgen meer conversie!

tjepkema_website