skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Design4Memories

Voor Design4Memories hebben we een webwinkel gerealiseerd waar men herinneringsaandenken online kan bestellen. Men heeft keuze uit verschillende opties per product. De prijs van de producten is dan ook sterk afhankelijk van de gekozen opties. Dit wordt overzichtelijk getoond tijdens het bestelproces en wordt na transactie ook nog getoond in het account van de klant. Daarnaast is de website geheel SEO-vriendelijk gebouwd.

Back To Top