skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Tinello Keuken & Interieur

Tinello Keuken & Interieur kwam naar ons toe met het probleem dat hun reeds opgeleverde website niet aan hun verwachting voldeed. Met name op het gebied van snelheid en vindbaarheid liet deze te wensen over. Uiteindelijk is er besloten om de website na te bouwen in WordPress en is het domein op een aparte server gezet (VPS) zodat er qua look & feel niets veranderde en de laadtijd werd geminimaliseerd.

Back To Top