skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Xapron

Bij Two Step Web & Marketing hebben we wel iets met BBQ. Voor het mooie merk Xapron mochten we een goed vindbare merk-website met webshop realiseren. Een sfeervol ontwerp en correct ingericht op organische vindbaarheid. Bijzonder aan de website is het shopgedeelte waar je ambachtelijk gemaakte leren schorten kunt personaliseren met je naam. Neem snel een kijkje!

Back To Top