+31 (0) 416 537287

Referenties

Two StepReferenties

Dit vinden onze opdrachtgevers van Two Step Web & Marketing!

Do4Africa is een bemiddelingsbureau voor stages en vrijwilligerswerk in Tanzania; vindbaarheid op het internet is essentieel voor ons om kandidaten te bereiken. Op onze zoektocht om aan dit marketing onderdeel invulling te geven zijn wij in contact gekomen met Roel Dirksen van TWOSTEP.

Gedurende het oriënterende gesprek werd het ons direct duidelijk dat online marketing een gecompliceerde en specialistische aangelegenheid is. Vanaf het eerste contact kregen we direct het gevoel met TWOSTEP de expert hiervoor gevonden te hebben.
Het gedetailleerde stappenplan was voor ons een perfecte gids om de focus te houden op het proces, de planning en het uiteindelijke doel.

Samenwerking is het sleutelwoord gedurende de realisatie; de betrokkenheid en het inlevingsvermogen van TWOSTEP gaven ons een zeer prettig gevoel. Roel Dirksen heeft de regie in handen gehouden maar door het persoonlijke contact met onder meer Kamiel van Riel en Kevin de Bie merkten we met een hecht team te maken te hebben dat ons perfect heeft aangevoeld.

We merken iedere dag dat we met zeer veel plezier, trots en een gerust hart mensen uitnodigen om onze website te bezoeken; de professionals van TWOSTEP hebben gezorgd voor een etalage waarin we aan iedereen onze passie kunnen tonen!

Marjolein van Esch, Do 4 Africa
Ik heb als belangrijke meerwaarde van Two Step ervaren dat bij het bouwen van een website vooraf echt met je nagedacht wordt over wat je met de site wil bereiken en hoe dat in een logische structuur moet worden opgebouwd.

En verder is Two Step een leuke club waarmee je prettig kunt samenwerken met een goede service.

Joost Jaspers, Eigenaar Joost Jaspers Advocaat

Wij zijn supertrots op onze nieuwe website! Precies geworden wat we voor ogen hadden, het is Kevin & Kamiel perfect gelukt dit visueel te krijgen….

De samenwerking met beide mannen ging vlot, snel schakelen hebben wij als prettig ervaren! Erg fijn dat de communicatie helemaal anno 2017 is, appen, mailen, bellen, altijd meteen reactie! Dank je wel voor het meedenken, het open en persoonlijke contact!

Bram Damen, Bram Bouwbedrijf
“Vanaf het begin werd de samenwerking als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt vlot en is laagdrempelig, er wordt goed met de klant meegedacht en samen naar een oplossing gezocht. Zo wordt het gevoel gecreëerd dat er tijd wordt gemaakt voor je als klant, naar je geluisterd wordt en dat elke oplossing een oplossing op maat is. Bovendien zijn we erg tevreden over het eindresultaat!”

Na een bezoekje aan een SEO masterclass zijn we met Two Step om tafel gaan zitten om te kijken wat zij voor ons konden betekenen op gebied van SEO. Daar de oude website al een tijdje niet meer naar behoren werkte is besloten met een schone lei te beginnen en zo is uiteindelijk de opdracht bij Two Step neergelegd voor het bouwen van een nieuwe website.

Andrea van Loon, Marketing manager Filcoflex
Via De Cijfer Company (al jaren een relatie van Two Step) zijn we in contact gekomen met Two Step. Eind oktober hadden we ons eerste afspraak met Roel op kantoor. Na een korte rondleiding zijn we direct om tafel gegaan, eigenlijk alleen voor het SEO gedeelte maar al snel zagen we in dat er gewoon een hele nieuwe website moest komen. Natuurlijk zijn er allerlei zelfbouwpakketten maar webdesign is gewoon een vak en dat is een vak wat Kevin verstaat.”

Hij is professioneel eigenwijs en daardoor hebben we nu een website die ons past en klopt qua design. Belangrijker nog, het werkt! Door goed met Roel te sparren over de juiste strategie kregen we direct het gewenste resultaat. Want op de eerste dag dat de website live ging kregen we al onze eerste klanten via de “landingspagina’s”, helemaal top! Over het proces van 6 weken bouwen en ontwikkelen kan ik ook kort zijn. Goede samenwerking, binnen tijd en budget opgeleverd en geen vraag was teveel. Ook kleine wijzigingen achteraf werden binnen een paar uur opgelost.

Ben ter Horst, Eigenaar Holistisch Centrum Brabant
Vaak word ik benaderd door bedrijven die beweren dat ze de vindbaarheid van mijn bedrijf in Google kunnen verbeteren. Ik ging vorig jaar zelfs met zo’n bedrijf in zee. Ze beloofden van alles, maar presteerden weinig. Op een avond woonde mijn echtgenote een presentatie bij van Kamiel. Ze stelde: “Hij weet waarover hij praat. Zijn aanpak werkt echt.”

Ik maakte een afspraak met Kamiel. Hij toonde zijn aanpak en hij maakte een ontwerp voor mijn website. Gericht op beter gevonden worden in Google. Alle aspecten werden analytisch aangepakt. Kamiel werkt gestructureerd, doordacht en toch razendsnel. Binnen enkele weken stond de website. Een lust voor het oog. Ik ontving veel positieve reacties en, niet onbelangrijk, ik steeg in de rankings van Google zonder dat ik investeerde in een dure AdWords campagne.

Omdat ik geloof dat stilstand achteruitgang is, blijf ik samen met Kamiel zoeken naar mogelijkheden om mijn website nog effectiever in te zetten. Hij is hiervoor de komende jaren mijn vaste partner geworden. Ik geloof in zijn aanpak: het stappenplan van Two Step Web & Marketing.

Lowie van Gorp, Eigenaar Van Gorp Uitvaartzorg
Na 15 jaar lang zelf mijn website gebouwd en beheerd te hebben leek het me tijd om dit uit te besteden. De vindbaarheid in Google was niet naar wens en het kostte me steeds meer tijd om dit bij te houden en te optimaliseren. Na een kort gesprek met Kamiel werd al snel duidelijk waar het fout ging.

Na 3 keer mijn website gelezen te hebben wist hij nog niet alles wat ik graag wilde vertellen. Ik ben nou eenmaal niet de persoon om van de daken te schreeuwen hoe goed ik ben, dus dat stond verstopt in de hoekjes van de website. Hoog tijd dus om Kamiel zijn werk te laten doen. Na een korte tijd samen stoeien over hoe de website eruit moest komen te zien ging het snel. Template, CMS, Unique Selling Points en contactinformatie zijn niet meer te missen. Ik zou het zelf nooit zo gedaan hebben, maar nu het klaar is snap ik helemaal waarom ik voorheen niet goed gevonden werd. De nieuwe website is fris, duidelijk en vooral overzichtelijk. De informatie van de verschillende trainingen staat steeds op dezelfde positie op de pagina’s. Bezoekers kunnen zonder veel zoekwerk vergelijken en kiezen.

Update: nu 2 jaar later kan duidelijk aangetoond worden wat het effect is: bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! De samenwerking gaat nog altijd prima. Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg. Ik heb een goede keuze gemaakt om met Two Step in zee te gaan!

Harold Weistra, Eigenaar CADdesign
Wie en wat had ik nodig? Een website die hoog in Google zou opduiken. Een SEO specialist en websitebouwer die zijn vak verstaat.

Dus iemand die dezelfde (ondernemers) taal spreekt en begrijpt wat belangrijk/nodig is; kortom prettig en bijzonder efficiënt. Geen gedoe eromheen, gewoon aan de slag, snel, accuraat en meedenkend. En ook niet onbelangrijk: een goede prijs – kwaliteitsverhouding! Betaalbaar, ook voor startende ondernemers. Die heb ik gevonden!

Nu krijgen wij complimenten van klanten, leveranciers en concurrenten over de website. Maar het belangrijkste van een website is uiteraard de vindbaarheid op Google, met de trefwoorden waar wij op gevonden willen worden staan we altijd op de 1e Google pagina, dus de site heeft zich snel terugverdiend!

Dus kan ik maar 1 ding doen en dat is Two Step Web & Marketing van harte aanbevelen!

Rob Nolen, Eigenaar De Cijfer Company / Schoontjes
Wat wij zochten was iemand die voor ons de juiste vertaling kon maken van onze ideeën tot een mooie gestroomlijnde website die helemaal van deze tijd is.

Two Step Web & Marketing bleek voor ons de juiste partner te zijn om dit te realiseren. Zij voelen perfect aan wat we willen en hebben onze ideeën omgezet in een compleet nieuwe website. Vindbaarheid in Google was voor ons een belangrijk aspect. Door toepassing van de juiste zoekwoorden/termen worden we nu veel beter gevonden op het internet.

Ook belangrijk vinden wij de goede nazorg. Regelmatig samen evalueren waar al dan niet verbeterpunten liggen, samen kijken waar we wel of geen reacties op krijgen en het optimaliseren van de Facebookpagina om zo tot een nog groter bereik te komen.

En dit alles vaak uit eigen beweging, wat de betrokkenheid van Two Step aangeeft.

Toine Krol & Robbert Verdonk, Directie Tegel en Natuursteen Brabant
Bent u op zoek naar een kundig advies, pro actieve houding en no nonsens? Wij kunnen Kamiel van harte aanbevelen!

Hij weet je gedachten om te zetten in vorm, kleur en ranking. Hij heeft onze ideeën en wensen in zeer korte tijd vertaald naar een frisse, representatieve en duidelijke website die goed wordt gevonden.

Dennis van Wankum, Partner Legal Consulting Group
Enige jaren hebben wij al een webshop draaien waarbij wij opmerkte dat het organische zoekverkeer erg beperkt was. Via positieve mond tot mond reclame van een andere klant over dit bedrijf zijn we in contact gekomen met Kamiel en zijn bedrijf Two Step Web & Marketing.

Nu zijn er vele “internet marketing” bureaus die allemaal pretenderen met fantastische oplossingen te komen dus enigszins sceptisch de eerste afspraak gemaakt. Dit werd snel door Two Step teniet gedaan, ze weten waar ze over praten en hebben een gestructureerde manier van werken.

De website werd van A tot Z doorgelicht en alle beperkingen kwamen boven water. Ook zonder problemen en extra kosten werd het plan van aanpak een aantal keer verbeterd en het project daarna opgestart. De aangeleverde SEO teksten en opzet zijn van goede kwaliteit, waar zichtbaar niet een 2e jaars student marketing aan het werk is gezet voor de laagste prijs. Dit is toch iets wat je veel terug ziet bij andere aanbieders.

Wij zijn erg tevreden met de open communicatie en manier van werken van Two Step. Op dit moment loopt ons project nog en zullen wij, samen met Kamiel, er het maximale uit proberen te halen.

Hannes de Jong, Eigenaar Bizzix
Two Step Web & Marketing heeft ons (in 2013) goed geholpen bij het vernieuwen en vindbaar maken van onze nieuwe website en Facebook pagina. Met diverse acties, zoals een maatwerk like & win actie, kregen we als resultaat 160 likes in 1 dag erbij! In totaal zijn we van zo’n 30 volgers naar meer dan 300 volgers gegaan!

Tevens heeft Two Step onze website geheel vernieuwd en heeft Kamiel ons geholpen om met de juiste zoekwoorden gevonden te worden op internet. De uitstraling van de website is enorm verbeterd en past perfect bij de nieuwe huisstijl van Magneet Interieurs.

Camiel Klerx, Eigenaar Magneet Interieurs
Kwaliteit, service en snelheid voor een mooie prijs. Waar krijg je dat tegenwoordig nog? Bij Two Step!

Als Internet Service Provider hebben we veel websites voor klanten gemaakt en geoptimaliseerd, nu waren we zelf een keer aan de beurt. Een duidelijke opzet, we willen een functionele website die technisch anno 2014 is en goed door klanten kan worden gevonden.

Ik ben supertevreden over Two Step Web & Marketing en met de directe samenwerking. Ik vind dat zij professionals zijn die hun vak goed verstaan, mooie ontwerpen maken, meedenken en dit ook nog eens allemaal in een razend tempo waarmaken.

Hannes de Jong, Eigenaar Internet Overal

Vragen over onze referenties? Kamiel brengt je graag in contact met ze. Neem contact met hem op!

Kamiel beantwoordt graag je vragen! Bel hem op 0416 537287, stel je vraag via de chat of vul het formulier in.