skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287
Erkend Leerbedrijf SBB

SBB leerbedrijf

Vanaf 29 juni 2015 is Two Step een gecertificeerd SBB Leerbedrijf. Dit houdt in dat wij studenten de beste praktijkopleiding kunnen geven met een goed vooruitzicht op een baan.

Doordat we gecertificeerd zijn, voldoen we aan de hoge eisen die de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven stelt aan leerbedrijven. Voor studenten dus een uitstekende kans om alles te leren van experts op het gebied van internet marketing!

Kijk voor meer informatie op de website van SBB.

Ervaring van onze stagiare

Momenteel hebben wij een stagiaire van de Rooi Pannen Tilburg. Lees hieronder haar ervaringen met Two Step als leerbedrijf:

“Hallo allemaal, mijn naam is Yuksel Erkekoglu en ik loop 16 weken full time stage bijTwo Step. Voor mijn opleiding Marketing Medewerkster had ik een stage adres nodig. Hiervoor heb Ik gekeken op de SBB site. Via daar keek ik naar vacatures voor een leuke en uitdagende stage. Ik kwam Two Step tegen en zag dat ze een stagiaire nodig hadden voor de marketing afdeling. Two Step is een internet marketing bureau, dat is natuurlijk heel anders dan gewone (offline) marketing. Ik was hier erg benieuwd naar en stuurde Two Step mijn Curriculum Vitae op. Eind november 2015 begon ik met mijn stage. Ik kreeg al gauw taken zoals een flyer maken met een bepaalde lay-out.  Maar ook een relatie geschenk bedenken voor de vaste klanten van Two Step. Een paar werken later kreeg ik te horen dat ik een Masterclass mocht organiseren over Internet Marketing. Hiervoor heb ik een lijst gemaakt met unieke bedrijven in de buurt van Kaatsheuvel. Deze bedrijven ben ik momenteel aan het uitnodigen voor de Masterclass. Two Step is een erg leuk en leerzaam bedrijf. Het is een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Zeker een bedrijf om aan te raden als je echt iets wilt leren!”

Wij zijn nog op zoek naar stagiaires, kijk snel bij de vacatures of er een geschikte vacature voor jou tussenstaat!