skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Heb je al een website? Kies voor Search Only

Hoger in Google, meer resultaat met Ads en Social Media? Volg ons Search Stappenplan!

Two Step Web & Marketing houdt van duidelijkheid. Daarom werken we graag met stappenplannen. Dat levert een gestructureerde samenwerking, sneller resultaat en een prettigere relaties op. We werken niet met abonnementen. Dat hebben we niet nodig om je loyaal aan ons te laten zijn.

Praat eens met ons als je al een goede website hebt en nu beter vindbaar wilt worden. Liever een full service website met branding, ontwerp, website / webshop en search? Kies dan voor het Full Service Website stappenplan.

Neem de stap

1. Kansen bepalen

We kunnen pas aan de slag voor je als we je bedrijf beter kennen. Kennis bevordert de toekomstige samenwerking en geeft ons handvatten om een slimme internet marketing strategie uit te werken. Omdat wij “vers” naar je bedrijf kijken zien wij wellicht kansen die je zelf niet zag. Wij brengen dus extra brain power aan tafel om de juiste internet marketing strategie voor jou te bepalen.

2. Onderzoeken

Verbeteren zonder te weten hoe de vlag erbij hangt is onmogelijk. Daarom gaan we de kansen toetsen en beginnen met een analyse van je domein. Vervolgens kijken we naar de omgeving van je website en je concurrentie. Het laatste onderzoek is erg belangrijk: de trefwoordanalyse. Al deze onderzoeken vormen samen het plan van aanpak voor alle marketingactiviteiten die we voor je gaan uitvoeren. Met een plan en gestructureerd!

3. Adviseren

Het doel van een samenwerking met Two Step Web & Marketing is meer uit je online activiteiten halen. Dat kan bezoekers op je website betekenen of juist meer conversies. Wellicht is juist social media de juiste tool voor jou! Wij hebben ervaring met wat werkt en dat is niet voor elk bedrijf hetzelfde. Daarom krijg je van ons, gevraagd en ongevraagd, advies.

4. Verbeteren

Uit de onderzoek-stap en de advies-stap komen vaak veel verbeterpunten aan je website. Denk aan het SEO vriendelijk maken van je website, metadata en conversieblokkades wegnemen. Het is zinvol om deze zaken snel aan te pakken omdat het direct effect oplevert. Deze werkzaamheden kun je door ons of je eigen webdesigner laten doorvoeren.

5. Hoger ranken

Vanaf de onderzoek-stap meten we de juiste trefwoorden dus weten we dat alle stappen tot nu toe effect hebben gehad. Maar het kan nog beter! Nu brengen we je naar de top van de zoekmachine. Het allermoeilijkste binnen Internet Marketing. En wij zijn er goed in! Zo goed dat andere bureaus in Nederland ons inhuren om dit te regelen. Na analyse van je linkprofiel ontwikkelen we een strategie. Onze zusterbedrijven Blog Brains & Linkbuilding Partner verzorgen de rest.

6. Adverteren

Adverteren biedt veel kansen mits je het correct doet. Het plaatsen van advertenties op Social Media of Google Ads kan veel opleveren maar een fout is snel gemaakt en dan maak je verlies. We volgen hier dus een strenge policy. Adverteren is interessant mits je nog niet bovenaan in Google staat. Hoe beter je organische posities, hoe verder we afbouwen. Adverteren kan ook dienen als testmethode. We adverteren voor een korte periode op je belangrijkste trefwoorden. Vervolgens meten we welke zoektermen het beste converteren en passen ze in je SEO strategie toe. 

Back To Top