skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Social media Breda

Voor veel bedrijven en instellingen hangt social media er maar een beetje bij, ‘omdat je het ook moet hebben’. Two Step helpt je om van jouw social mediakanaal een magneet voor bezoekers te maken. Het is bovendien een perfect middel om met je doelgroep in contact te komen en dat contact te onderhouden. Bovendien leveren social media interessante statistische gegevens aan, waarmee een internet marketing bureau een gerichte campagne kan maken. Maar waar vind je zo’n specialist in social media? Breda en omstreken moeten daarvoor bij Two Step zijn!

Bekijk ons stappenplan

Hét beste adres voor social media in Breda

Een groot bereik en meer volgers krijg je niet van vandaag op morgen. Dat heeft tijd, aandacht en vakkennis nodig. Twijfel jij aan de effectiviteit van je kanaal? Zou je graag een social media plan willen opzetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Samen met Two Step zet jij de juiste stappen! Vind, als het gaat om social media in Breda, maar eens een betere. Maak gebruik van onze expertise, zowel op het gebied van techniek als van de markt. Als geen ander kan Two Step jouw exposure en succes op social media vergroten.

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Gezocht: social media Breda. Gevonden: Two Step

We beginnen onder meer met het aanmaken en optimaliseren van de juiste kanalen en banners. Vervolgens gaan we het aantal volgers en de interactie daarmee verhogen. Dit gebeurt aan de hand van een uitgekiend plan van aanpak, toegespitst op jouw bedrijf of organisatie. Hulpmiddelen die we daarbij in kunnen schakelen zijn creatieve advertenties en een content kalender, maar ook tools als een klantonderzoek of winactie. Het gevolg: meer likes en relevante klantinformatie. Wie zoekt op ‘social media Breda’ komt al gauw uit bij Two Step. Vragen? Een offerte aanvragen zonder ergens aan vast te zitten? Bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten.

Contact opnemen

Back To Top