skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Social media Den Bosch

Wil jij meer halen uit je social media? Een groter aantal mogelijke klanten op jouw producten en diensten wijzen? Of meer bezoekers in je activiteiten interesseren? Via social media communiceer je op een snelle, moderne en laagdrempelige wijze. Alleen, de keuze is reuze: Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest… Wie helpt je om in het bos de bomen nog te kunnen zien als het gaat om social media? Den Bosch en omstreken kunnen hiervoor uitstekend terecht bij Two Step!

Bekijk ons stappenplan

Belangrijke speler als het gaat om social media in Den Bosch

Two Step is een belangrijke speler op het gebied van online marketing en social media. Den Bosch is een van de regio’s waar wij al vele klanten vooruit hebben geholpen. Of het nu gaat om het starten en/of onderhouden van een social mediakanaal of om gericht onderzoek om meer succes op internet te boeken, wij staan je hierin bij. Dat kan met een doortimmerd stappenplan, maar als je al wat verder bent en liever maatwerk wenst: geen probleem! Two Step creëert oplossingen die leiden tot een betere vindbaarheid en omzetverhoging.

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Zoekopdracht: social media Den Bosch. Resultaat: Two Step

Om te beginnen maken onze specialisten de juiste kanalen en banners aan. Zijn die al aanwezig, dan optimaliseren ze die. Stap twee is een toename van het aantal fans van jouw social media kanaal en van de contacten met hen. Hierbij kunnen we gebruikmaken van een creatieve advertentiecampagne en een content kalender, maar ook met winacties of quizzen. Het levert je direct meer likes op en bovendien belangrijke informatie over je klanten. Je komt niet voor niets bij Two Step uit, als je voor hulp hebt gezocht op ‘social media Den Bosch’. Wil jij jouw boodschap via social media duidelijk(er) in beeld krijgen? Neem nu contact op met Two Step, dan heb je dat binnenkort voor elkaar.

Contact opnemen

Back To Top