skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Social Media

Social Media

Two Step Web & Marketing heeft de juiste kennis en ervaring om voor jou Social Media optimalisatie toe te passen. Er zijn verschillende stappen die we met je kunnen doorlopen.

Social Media, een krachtig communicatiemiddel

Tot voor kort werd Social Media gezien als een hype. We hebben veel verschillende platformen leren kennen, maar ook veel platformen zien verdwijnen. Zo konden we fantastische krabbels zetten op de homepage van vrienden op Hyves. Of een leuk chatbericht versturen via MSN. De reden waarom deze kanalen niet meer bestaan? Ze hadden geen duidelijk verdienmodel en beperkte zakelijke mogelijkheden. Dit is met de professionele kanalen van tegenwoordig wel anders. Vandaar dat er ook op ieder Social Media kanaal de mogelijkheid is om te adverteren.

Groot bereik en meer volgers zijn niet binnen een dag te realiseren. Dit heeft tijd, aandacht en kennis nodig. Wil je graag aan de slag met Social Media? Laat ons dan je account inrichten en een Social Media Plan maken!

Social Media Optimalisatie

Stap 1 als je aan de slag wilt met Social Media? Twijfel je aan de professionaliteit van je uitstraling en zijn de details op je Social Media kanalen niet 100%? Staan je accounts al een tijdje live maar is het niet up to date? Wij frissen dit graag op voor je! Waarmee helpen we je? Onder andere met het aanmaken en optimaliseren van de juiste kanalen, banners en profielfoto’s opmaken in de juiste formaten, een Facebook bedrijfsmanager account aanmaken, het beheren van je advertentieomgeving en nog veel meer!

Social Media plan

De volgende stap is interactie en fans creëren. Krijg je het niet voor elkaar om snel meer volgers te verzamelen of blijft het bereik van posts hangen rondom hetzelfde aantal? Wij schrijven graag een strategisch Social Media Plan voor je bedrijf waarmee we exposure en succes op Social Media gaan vergroten. We maken een plan van aanpak, doen een voorstel voor creatieve advertenties en creëren een content kalender. Maak gebruik van onze Social Media kennis en ontwikkel de juiste strategie voor al je kanalen!

Social media training

Tijdens een Social Media training nemen we de tijd om je uit te leggen hoe je bepaalde kanalen in kunt zetten. We bespreken wat Social Media precies is, wat de voor- en nadelen zijn voor bedrijven en wat je kunt bereiken met een doordachte Social Media strategie. We lichten de meest gebruikte kanalen en het nut ervan uit. Hoe deze kanalen voor je kunnen werken en hoe je er , als bedrijf, op kunt adverteren. Een gedegen uitleg, in alle rust, voor de deelnemer(s). Na de training “controleren” we acties om te zien of de training zinvol is geweest.

Social Media marketing

Er zijn tegenwoordig fantastische tools waarmee hele leuke, creatieve acties kunnen worden bedacht en uitgevoerd kunnen worden. Een leuke quiz, een winactie of een klantenonderzoek via social media. Je kent ze vast wel! Deze tools zijn niet alleen leuk, maar vooral erg waardevol want je verzamelt relevante likes en klantgegevens. De likes laten je profiel groeien en de klantgegevens kun je weer inzetten voor bijvoorbeeld e-mail marketing. Neem contact op met ons om meer te doen met Social Media Marketing!

Back To Top