skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Stappenplan

Meer succes? Hoe dan? Door het nemen van de juiste stap op het juiste moment! Waarom een stappenplan? Omdat je zo sterk bent als je zwakste schakel en omdat elke ondernemer, graag vooraf, wil weten wat iets gaat kosten! Speciaal daarom heeft Two Step Web & Marketing een doordacht stappenplan ontwikkelt. Zodat je beter kunt “forecasten” en je nooit meer kwijt dan begroot.

Praten

Elk goed plan begint met elkaar leren kennen en kennis uitwisselen! We willen je bedrijf en je doelstellingen goed begrijpen en mogelijkheden bespreken alvorens we je kunnen adviseren.

Maak een afspraak!

Bespreek ideeën!

Bespreek doelen!

Keyword Scan

Analytics Scan

On & Off Page Scan

Structureren

Een aannemer begint ook niet zomaar met bouwen, hij werkt vanaf een bouwtekening die een architect maakt! Zo werken wij ook! We creëren een structuur en een ontwerp. Dat bespreken met je!

Navigatiestructuur

Ontwerpen

Bespreken

Hosting

Chatfunctie

Klantbeoordelingen

Leveren

Op basis van gesprekken, onderzoek, structuur en ontwerpen realiseren we je nieuwe website. Korte lijnen, heldere afspraken, overleggen en gestructureerd samenwerken levert jou een goed gevonden website op!

Creatie website

Zoekmachinevriendelijk!

Social & Google Integratie

Get indexed!

Meten = Weten

Resultaten

Verbeteren

Je staat er al goed voor. Maar het kan beter! We weten waarop je wil scoren en dat is ook al te zien in de zoekmachine. Nu is het tijd om dat verder te verbeteren. Met Off Page SEO verbeteren we je organische posities in de zoekmachine.

Kosteloze analyse

Kies je pakket

Wekelijkse updates

Campagnebeheer

Kostenvriendelijk

Rendement

Socialisen

Tja, moet dat nu? We horen het je denken…ik heb het al druk genoeg! Het is lastig, maar met het juiste social media kanaal werk je exposure en traffic in de hand. Spar er met ons over!

Juiste kanalen

Content plannen

Hou je van me?