+31 (0) 416 537287

Stappenplan

Two StepStappenplan

In heldere stappen naar online succes!

Elke zoektocht naar een product of dienst, elk vraagstuk en elke wens begint tegenwoordig met oriëntatie op internet! Het is daarom een must om een goede, zichtbare aanwezigheid op internet te verkrijgen. Maar wat kost dit nou precies?

Elke ondernemer wil graag van te voren weten wat iets gaat kosten. Binnen internet marketing is het soms lastig te voorspellen, maar met ons doordachte stappenplan is het mogelijk om je internet marketing budget makkelijk te “forecasten” en nooit meer kwijt te zijn dan begroot of vooraf door Two Step aangegeven.

86

1. Kennismaken

Elk goed plan begint met elkaar leren kennen en kennis uitwisselen! We willen je bedrijf en de doelstellingen goed begrijpen en mogelijkheden bespreken alvorens we starten.
86

2. Onderzoek

Met kennis van je doelen starten we met onderzoek. Hoe gaat de juiste zoeker jouw website vinden? Dit onderzoek is de rode draad binnen alle verdere werkzaamheden en marketing activiteiten.
86

3. Structuur

Een aannemer begint ook niet zomaar te bouwen, hij werkt vanaf een bouwtekening die een architect maakt! Dat doen wij ook, we creëren een ontwerp, een structuur en een webpagina lay out.
86

4. Services

Snelle hosting, goede beveiliging maar ook professionele e-mail marketingcampagnes en een bereikbare chatfunctie. Met kwalitatieve services verhoog je je positie en je conversie!
86

5. Realisatie

Op basis van het onderzoek en structuur wordt de website ontwikkeld, aangepast of verbetert. Door goed onderzoek weten we waar kansen liggen en je website zal direct (beter) vindbaar zijn.
86

6. Indexatie

Direct na oplevering meten we wekelijks de organische posities in zoekmachines. Deze dienst is geheel kosteloos, want hiermee laten we zien dat onze werkwijze voor je werkt.
86

7. Off Page SEO

De website is live! Nu gaat het pas beginnen! De weg naar meer traffic en conversies! Wij verbeteren je posities, zodat jouw website in de bovenste resultaten van de zoekmachine staat.
86

8. Adverteren

Met adverteren in de zoekmachine sta je direct zichtbaar bovenaan! Er zijn vele manieren van adverteren, wij helpen je met de juiste keuze en richten de campagnes kosten beheersbaar in!
86

9. Social Media

Via het juiste social media kanaal bouw je een doelgroep en fans op en werk je exposure en traffic in de hand. We trainen je en richten Social Media marketing campagnes in.

Roel weet er meer van! Neem contact met hem op!

Roel is benieuwd naar jouw wensen. Hij beantwoordt graag je vragen! Bel hem op 0416 537287 of stel je vraag via het formulier.