skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Stappenplan

Want je hebt geen zin in technisch geleuter

Zoek je een strak gestucte muur? Dan bel je een stukadoor! Wil je meer succes op internet? Dan bel je een web & marketing specialist. Beide vakmensen. Beide professionals. Onze materie is wellicht iets complexer en er wordt helaas ook veel onzin verteld. Daarom hebben een stappenplan ontwikkelt dat helder en eerlijk is. Vanaf onderzoek naar mooie website die goed scoort in de zoekmachines. Tevens wil een ondernemer vooraf weten wat het gaat kosten. Dat vertellen we je. Je bent bij ons nooit meer kwijt dan vooraf begroot. Spreekt je dat aan?

Neem dan de stap

3. Ontwerpen

Een aannemer begint ook niet zomaar met bouwen, hij werkt vanaf een bouwtekening die een architect maakt! Zo werken wij ook! We creëren structuur en een ontwerp. Dat bespreken met je! Er is veel ruimte voor jouw input en we ontwerpen iets wat bij jou past.

 • Navigatie
 • Structuur
 • Ontwerp
 • De juiste technieken
 • Conversieverhogers
 • Klantbeoordelingen

4. Adviseren

Wat voor een ander werkt hoeft niet voor jou te werken. Toch? Daarom geven we je advies over snelle en veilige hosting, anti hack-beveiliging, koppelingen met CRM pakketten of je payment provider, marketing automation tools of om gebruik te maken van een chatfunctie? We adviseren je services die je bereikbaarheid, vindbaarheid of conversie verbeteren.

6. Bewijzen

Direct na oplevering van je nieuwe website meten we je organische posities in zoekmachines. We bewijzen dat onze aanpak werkt. Je website zal namelijk al direct beter en breder zichtbaar zijn in de zoekmachine.

 • Get indexed
 • Meten = weten
 • Resultaat is wat telt
 • Kosteloze analyse
 • Betaalbare pakketten
 • Off Page SEO

7. Verbeteren

Je staat er nu al goed voor. Maar het kan nog beter! Omdat we weten, uit stap 2, waarop je wil scoren zien en we je rankings meten in stap 6 weten we welke concurrent sterker is in de zoekmachine. Daarom gaan we dat nu verbeteren. Met Off Page SEO en influencer marketing verbeteren we je organische posities in de zoekmachine.

9. Socializen

We horen het je denken. Is dat nodig? Hoe moet dat? Ik heb het al druk genoeg! Het is lastig, maar met het juiste social media kanaal werk je exposure en traffic in de hand. Spar er met ons over! We helpen je graag op weg.

 • Juiste kanalen
 • Content plannen
 • Hou je van me?

1. Praten

Elk goed plan begint met elkaar leren kennen en kennis uitwisselen! We willen je bedrijf en je doelstellingen goed begrijpen en mogelijkheden bespreken alvorens we je kunnen adviseren.

2. Onderzoeken

Met kennis van je doelen starten we met onderzoeken. Hoe gaat de juiste zoeker jouw website vinden? Deze onderzoeken vormen de rode draad voor alle werkzaamheden en marketingactiviteiten.

3. Structureren

Een aannemer begint ook niet zomaar met bouwen, hij werkt vanaf een bouwtekening die een architect maakt! Zo werken wij ook! We creëren een structuur en een ontwerp. Dat bespreken met je!

4. Adviseren

Wat werkt voor jou? Wat heb je nodig? Snelle hosting, sterke beveiliging, een professionele e-mail marketingcampagne of een bereikbare chatfunctie? Onze services verbeteren je vindbaarheid en conversie!

5. Leveren

Op basis van gesprekken, onderzoek, structuur en ontwerpen realiseren we je nieuwe website. Korte lijnen, heldere afspraken, overleggen en gestructureerd samenwerken levert jou een goed gevonden website op!

6. Bewijzen

Direct na oplevering meten we wekelijks de organische posities in zoekmachines. Deze dienst is geheel kosteloos, want hiermee laten we zien dat het stappenplan direct voor je werkt.

7. Verbeteren

Je staat er al goed voor. Maar het kan beter! We weten waarop je wil scoren en dat is ook al te zien in de zoekmachine. Nu is het tijd om dat verder te verbeteren. Met Off Page SEO verbeteren we je organische posities in de zoekmachine.

8. Adverteren

Met adverteren sta je direct zichtbaar bovenaan. Let op! Er zijn vele manieren van adverteren, welke voor jou werkt bespreken en testen we. We richten campagnes kosten-beheersbaar in en behalen resultaten!

9. Socializen

Tja, moet dat nu? We horen het je denken…ik heb het al druk genoeg! Het is lastig, maar met het juiste social media kanaal werk je exposure en traffic in de hand. Spar er met ons over!

Back To Top