skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Maak jij je volgende stap bij Two Step?

Werken bij Two Step Web & Marketing?

Opdrachtgevers werken samen met Two Step voor een full service online marketing ervaring. Vanaf creatie van een online identiteit tot meetbaar succes op internet. We helpen onze opdrachtgevers, stapsgewijs, richting een mooie website, beter online presteren in de zoekmachine, met adverteren in de zoekmachine en op social media. Dit doen we met behulp van een stappenplan. Heldere stappen en advies, vooraf een plan van aanpak en altijd kosteninzichtelijk. Heb jij de juiste set aan eigenschappen zoals zelfstandigheid, kritisch, secuur, vriendelijk, collegiaal en vooral klantgericht? Reageer dan op één van onze vacatures. 

Waarom?

Innovatieve industrie
Werken met specialisten
Professioneel, jong team
Fijne werkomgeving
Informele sfeer
Groeikansen

Two Step Web & Marketing zoekt een: Stappenmaker M/V

Mmm….dat staat wel een beetje vreemd op je visitekaartje hé? Wil je liever een titel zoals Business Development Manager? Sales Manager? Account Manager? Of lekker ouderwets: Vertegenwoordiger?

Kies hem zelf maar…want jij weet ook wel dat het niet om een jobtiteltje draait…

Waar gaat het dan wel om?

Dat je werkt bij een bedrijf waar je je thuis voelt en dat jij de juiste stap op het juiste moment voor jezelf maakt. Neem jij de stap om bij Two Step te komen werken? Zet dan je skills op het gebied van sales, internet marketing, social media en websites in, dan zetten wij er vrijheid, meedenken, mogelijkheden, flexibiliteit, geld verdienen en plezier met je collega’s en opdrachtgevers tegenover.

Die functietitel mag je dus lekker zelf uitkiezen…eigenlijk mag je zo’n beetje elke stap binnen je loopbaan zelf bepalen. Wij geven je slechts de tools, de doelstelling en de uitdaging.

Ben jij die ervaren STAPPENMAKER/STER die bij ons een commerciële rol gaat vervullen? Je zult, intern en extern, samenwerken met opdrachtgevers. Intern? Yep, je collega’s, onze leveranciers en de vrienden van ons bedrijf! Extern? Uiteraard! Met onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers! Die laatste ga jij vinden. Dat doe je niet alleen, maar wel zelfstandig. We werken met een jong team, waar iedereen zijn beste skills laat gelden. Iedereen “brengt wat mee” en dat verwachten we ook van jou.

Wat wordt er van me verwacht?

Je hebt ervaring als commerciële man / vrouw, je toont (veel) initiatief, je schuift makkelijk aan bij een opdrachtgever en luistert naar hem of haar. Daarna ga je helpen (en praten). Waarmee help je dan? Wij maken onze opdrachtgevers succesvol op internet. Dat doen we met een slim stappenplan. Dit plan helpt een ondernemer om meer uit internet te halen. Internet Marketing is heel divers dus hoe je gaat helpen leer je bij ons of nog beter…..je hebt die skills al! Uiteindelijk geef jij net dat extra zetje, zodat de opdrachtgever voor Two Step kiest. Je gaat snel helemaal zelfstandig aan de bak, uiteraard met de juiste begeleiding.

Wie zijn jullie dan?

Two Step Web & Marketing is een eigenzinnig marketingbedrijfje uit Kaatsheuvel. Een clubje vakidioten dat nooit stilzit, op zijn tijd een grap en een hapje en een drankje, maar als het nodig is kunnen we flink knallen! Zo maken we onze opdrachtgevers tevreden en bezorgen we ze een full service online ervaring. Die opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor online conceptontwikkeling, zoekmachine vriendelijke websites, een toffe webshop, internet marketing strategie, hosting of gewoon alles ;-).

Dus ik zou moeten solliciteren?

Jazeker, maar alleen als wat je hierboven hebt gelezen je aanspreekt en je zin hebt om 40 uur per week met ons team en opdrachtgevers te knallen. Het is een pré als je beschikt over internet marketing en social media kennis i.c.m. commerciële ervaring. Breng je ook nog een eigen zakelijk netwerk mee, dan moeten we echt even praten.

Neem jij de stap? Stuur dan je motivatie en CV naar jij@twostep.nl of vul onderstaand formulier in.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Niet doen dus…! 

Stuur me je CV en motivatie!
Kamiel van Riel

Stuur mij je CV met motivatie!

  • Upload hier je CV en motivatie! Beide aanleveren a.u.b.
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.