skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Ontwikkelen bij Two Step?

Two Step Web & Marketing groeit!

Wil jij werken in een innovatieve, groeiende industrie? Bij een innovatief bedrijf met een vrije, informele sfeer en in een gezellig team? Een werkplek waar je in korte tijd veel kunt bereiken op het gebied van internet, websites, internet marketing en social media? Omdat wij groeien zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers en stagiaires om ons team te versterken! Onderaan deze pagina vind je de vacatures. 

Waarom?

Innovatieve industrie
Werken met specialisten
Professioneel, jong team
Informele sfeer
Groeikansen

Stuur me je CV en motivatie!
Kamiel van Riel

Stuur ons je CV met motivatie!

  • Upload hier je CV en motivatie! Beide aanleveren a.u.b.
  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij Two Step Web & Marketing?

Opdrachtgevers werken samen met Two Step voor een full service online marketing ervaring!

Vanaf creatie van een online identiteit tot meetbaar succes op internet. We helpen onze klanten, stapsgewijs, naar beter online presteren in de zoekmachine, met adverteren en op social media. Dit doen we met behulp van ons stappenplan of met maatwerk. Helder advies, vooraf een plan van aanpak en altijd kosteninzichtelijk.

Heb jij de juiste set aan eigenschappen zoals zelfstandigheid, kritisch, secuur, vriendelijk, collegiaal en vooral klantgericht? Reageer dan op één van onze vacatures met een motivatiebrief en CV.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

WordPress Web Developer M/V

Deze vacature is vervuld!

Krijg jij een warm gevoel als je het woord “WordPress” hoort? Wil jij als zelfstandig WordPress Web Developer m/v het beste uit jezelf halen en voor onze opdrachtgevers mooi werk leveren? Laat je dan horen! 

Als WordPress Web Developer m/v ontwikkel je binnen WordPress maatwerkwebsites voor onze opdrachtgevers. Je werkt in een slagvaardig team van vakidioten waarbij zelfstandig werken geen probleem voor je moet zijn! Wij hechten waarde aan mensen die goed kunnen communiceren, zowel intern als extern. Je hebt namelijk veel klantcontact en dat moet natuurlijk wel lekker lopen!

Heb jij goede kennis van WordPress, WooCommerce, PHP, HTML5 en CSS3? Kun je projectmatig en onder gezonde druk werken? Heb je ook nog smaak en gevoel voor design? Dan moeten we echt eens praten. Laat je werk zeker even zien!

Iets minder ervaren?

Ben je nog een junior op het gebied van WordPress, al wel de basis skills? Wil je het vak leren? Neem dan zeker ook even contact op! Wellicht kunnen we tot een mooie leer – werk overeenkomst met elkaar komen.

Business Developer M/V

Krijg jij een kick als je een klant binnenhaalt? Als je net dat extra zetje hebt gegeven en de klant voor Two Step kiest? Wil je het salesvak verder ontwikkelen bij ons? Dan ben je het commercieel talent dat wij zoeken!

Two Step Web & Marketing zoekt een Business Development Manager m/v met 100% commerciële drive, een relatiebouwer en een goede team player. Als Business Development Manager m/v ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Je bent actief op zoek naar new business, je hebt netwerk skills en je staat open en klaar voor alle klantvragen. Je levert, samen met onze technische afdeling, de juiste oplossingen aan. Zowel een goede interne als een goede externe communicatie is essentieel.

Ben je klantgericht, verdiep je je graag in de prospect, hou je wel van een uitdaging en ben je gek op alle ontwikkelingen op internet en social media gebied? Wil je daarnaast zelfstandig werken in een flexibele moderne omgeving met leuke collega’s?

Reageer dan via het formulier of bel ons gewoon even op!

MBO stages

Elk jaar geven we een aantal stagiaires de kans om zich in de praktijk te bewijzen! Wij zijn dus altijd op zoek naar gemotiveerde marketing / communicatie, account management of mediavormgeving stagiaires.

Two Step Web & Marketing is een SBB erkend leerbedrijf! Reageer via onze website of kijk eerst op Stagemarkt naar één van onze stagevacatures. Stuur ons je motivatie en CV.

Let op! Wij laten je 100% meedraaien in ons bedrijf! Je krijgt een serieuze taak toegewezen. Kortom we zijn serieus en professioneel…dat verwachten we ook van jou. Spendeer daarom aandacht en tijd aan je sollicitatie!

Bevalt de samenwerking dan zit er wellicht een baan in voor je! Lees hier meer over ervaringen van onze stagiaires.