skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
Organisch Vindbaar

Organisch vindbaar

Waar vindt de meeste conversie plaats? Dat is nog steeds op organische hoge posities in zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. De vraag is of je voldoende vindbaar bent. Die vraag kunnen we voor je beantwoorden. Want de uitdaging is vindbaar zijn of worden op trefwoorden die voor jouw bedrijf van belang zijn.

Two Step Web & Marketing verzorgt vindbaarheid als onderdeel van ons stappenplan. Alle elementen moeten goed op elkaar afgestemd worden om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is en blijft. Kom je, in de zoekmachine, niet voorbij die ene concurrent? Wij kunnen zeer nauwkeurig analyseren waar dat aan ligt en de oplossing aandragen. Iedereen kan bovenaan staan!

Trefwoordanalyse

Voordat je aan de slag kunt met je vindbaarheid is het essentieel om inzicht te krijgen in je zoekwoorden. Met een professionele, gedegen trefwoordanalyse kijken wij, vanaf de positie van je klant, naar de trefwoorden. Wat typt je doelgroep in en wat voor bezoekers zoek je eigenlijk? Dit betekent dat het niet altijd om het hoogste zoekvolume hoeft te gaan. Een goede trefwoord analyse is het startpunt van online succes.

Metadata

Metadata zijn gegevens die op de achtergrond in je website worden ingevuld. Ondanks dat ze niet direct zichtbaar zijn, zijn ze ontzettend belangrijk voor je vindbaarheid, omdat ze veel informatie geven aan de zoekmachines en de zoekmachines delen van de metadata gebruiken in het resultaat dat ze tonen. Het invullen is doorgaans saaie kost, maar dient secuur en met een bepaalde marketing gedachte gedaan te worden. Neem contact op om meer te leren over metadata.

Broncode

De broncode van je website dient te voldoen aan de w3c webstandaard, zodat je website op alle gebruikelijke browsers goed werkt. Vaak zien we dat het bij de ene browser perfect oogt en bij de andere minder goed. Jammer en niet nodig! Daarnaast controleren we of er niet onnodig gebruik wordt gemaakt van bepaalde codes en of het allemaal netjes volgens de Google richtlijnen is ingericht, wat de vindbaarheid ten goede komt.

Rapportage & Advies

We kunnen een uitgebreide rapportage maken, met de stand van zaken van de on page SEO en de posities van je website. We bespreken stap voor stap de verbeterpunten en geven concrete voorbeelden hoe je deze verbeteringen kunt toepassen op je website of webshop. Je kunt het rapport ook aan je webbouwer of contentbeheerder geven en zij kunnen meteen aan de slag of je laat het door ons uitvoeren. Wel zo makkelijk!

Content

De content van een webpagina moet aan een aantal eisen voldoen om de vindbaarheid te verbeteren. Een aantal keer uw belangrijkste trefwoord noemen is al lang niet meer voldoende. Zelfs de plaats van de tekst op de pagina beïnvloedt tegenwoordig het resultaat in de zoekmachines. Wij houden dit tegen het licht en geven bruikbare adviezen of gaan zelf voor je aan de slag.

Linkbuilding & Blogmarketing

Het verzamelen van links naar je website vergroot je online bekendheid en bepaalt in de ogen van zoekmachines hoe populair je bent op internet. Door de inzet van linkbuilding vergroten wij je online populariteit en wordt je uiteindelijk ook beter gevonden in de verschillende zoekmachines, omdat je in hun ogen interessanter bent dan anderen.

Back To Top