skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
On Page SEO

On Page SEO

Waar vindt de meeste conversie plaats? Dat is nog steeds op hoge organische posities in zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. De vraag is of je voldoende vindbaar bent. Die vraag beantwoorden we voor je in onze On Page SEO onderzoeksfase. De uitdaging is namelijk om vindbaar te zijn of te worden op trefwoorden die voor jouw bedrijf van belang zijn.

Two Step Web & Marketing verzorgt vindbaarheid als onderdeel van ons stappenplan. Alle elementen moeten goed op elkaar afgestemd worden om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is en blijft. Kom je, in de zoekmachine, niet voorbij die ene concurrent? Wij kunnen zeer nauwkeurig analyseren waar dat aan ligt en de oplossing aandragen. Iedereen kan bovenaan staan!

Trefwoordanalyse

Voordat je aan de slag kunt met je vindbaarheid is het essentieel om inzicht te krijgen in je zoekwoorden. Met een professionele, gedegen trefwoordanalyse kijken wij, vanaf de positie van je klant, naar de trefwoorden. Wat typt je doelgroep in en wat voor bezoekers zoek je eigenlijk? Dit betekent dat het niet altijd om het hoogste zoekvolume hoeft te gaan. Een goede trefwoord analyse is het startpunt van online succes.

Metadata

Metadata zijn gegevens die op de achtergrond in je website worden ingevuld. Ondanks dat ze niet direct zichtbaar zijn, zijn ze ontzettend belangrijk voor je vindbaarheid, omdat ze veel informatie geven aan de zoekmachines en de zoekmachines delen van de metadata gebruiken in het resultaat dat ze tonen. Het invullen is doorgaans saaie kost, maar dient secuur en met een bepaalde marketing gedachte gedaan te worden. Neem contact op om meer te leren over metadata.

Broncode

De broncode van je website dient te voldoen aan de w3c webstandaard, zodat je website op alle gebruikelijke browsers goed werkt. Vaak zien we dat het bij de ene browser perfect oogt en bij de andere minder goed. Jammer en niet nodig! Daarnaast controleren we of er niet onnodig gebruik wordt gemaakt van bepaalde codes en of het allemaal netjes volgens de Google richtlijnen is ingericht, wat de vindbaarheid ten goede komt.

Content

De content van een webpagina moet aan een aantal eisen voldoen om de vindbaarheid te verbeteren. Een aantal keer uw belangrijkste trefwoord noemen is al lang niet meer voldoende. Zelfs de plaats van de content op de pagina beïnvloedt tegenwoordig het resultaat in de zoekmachines. Wij houden dit tegen het licht en geven bruikbare adviezen of gaan zelf voor je aan de slag.

SEO vriendelijke teksten

Teksten schrijf je in eerste instantie om je lezers te voorzien van jouw kennis en expertise. Wat vaak vergeten wordt, is dat ook Google meeleest! De informatie die gedeeld wordt op een pagina hoort relevante zoektermen te bevatten met een optimale woorddichtheid. Hierdoor stuur je Google richting een autoritaire plaats in de zoekmachine.

Beelden

Afbeeldingen en foto’s bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je website. Door deze juist in te stellen worden ze ook vindbaar als er op afbeeldingen wordt gezocht. Ga zelf maar eens na hoe vaak je op afbeeldingen zoekt! Veel bedrijven laten deze kans liggen.

Video & animaties

Video’s en animaties op je website zijn handig als uitlegtool, bevorderen je ranking, zijn te zien in de zoekresultaten van Google. Daarnaast kun je kun ze gebruiken in presentaties, delen op je YouTube kanaal en op social media. Two Step Web & Marketing helpt je graag verder bij de creatie van deze content.

Bloggen

Voeg je een blog toe aan je website dan creëer je nieuwe interessante content voor je volgers, bezoekers en de zoekmachine. Je krijgt meer interactie, je laat zien dat je autoritair bent op jouw vakgebied en wordt op een breder vlak gevonden in de zoekmachines. Het inschakelen van bloggers om op jouw website content te generen heet gastbloggen. Je kunt ook bloggers inschakelen om over jou te bloggen op hun eigen blog, dit heet influencer marketing en heeft een grote invloed op je off page SEO.

Rapportage & Advies

We kunnen een uitgebreide rapportage maken, met de stand van zaken van de On Page SEO en de posities van je website. We bespreken stap voor stap de verbeterpunten en geven concrete voorbeelden hoe je deze verbeteringen kunt toepassen op je website of webshop. Je kunt het rapport ook aan je webbouwer of contentbeheerder geven en zij kunnen meteen aan de slag of je laat het door ons uitvoeren. Wel zo makkelijk!

Back To Top