skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
  • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
    Coert Donders - NeBeK
  • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
    Harold Weistra - CADdesign
  • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
    Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU
WordPress Website

WordPress website

WordPress is een het grootste open-source content management systeem (CMS) waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. Dit betekent dat er over heel de wereld door ontwikkelaars nieuwe toepassingen ontwikkeld worden voor dit systeem, genaamd plug-ins. Het grote voordeel hiervan is dat er eigenlijk voor iedere wens wel een optie beschikbaar is. Veel plug-ins zijn in de basis gratis maar wil je de volledige functionaliteit dan betaal je daar maandelijks of jaarlijks een bijdrage voor. Hier zijn we natuurlijk altijd transparant in!

WordPress is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem. Two Step Web & Marketing onderscheidt zich doordat we uitsluitend custom made websites realiseren. Uiteraard volledig ingericht op vindbaarheid en naar jouw wensen. Jij kunt later makkelijk aanpassingen doorvoeren mocht dat nodig zijn. Kom je er toch niet uit? Dan neem je gewoon even contact op! Komen er in de toekomst andere wensen bij, denk bijvoorbeeld aan een interactieve agenda, een CRM koppeling of een B2B portaal, dan kunnen we door middel van de beschikbare plug-ins gemakkelijk verder bouwen op dit platform. Groeit je bedrijf, dan groeit je WordPress website dus op hetzelfde niveau met je mee!

Custom build WordPress website expert

We horen het je denken: als WordPress zo’n simpel systeem is, waarvoor heb ik Two Step dan nodig? WordPress is inderdaad gebruiksvriendelijk en loopt ver voorop in de ontwikkelingen van open-source systemen, maar er is natuurlijk altijd een ‘maar’:

Veiligheid

Deze voordelen maken het namelijk ook een erg populair platform voor hackers. Naast dat je een mooie WordPress website ontwikkelt, is focus op veiligheid dus een echte must! Wij zorgen ervoor dat de updates van WordPress worden doorgevoerd zonder problemen en we zorgen er tevens voor dan de geïnstalleerde plug-ins up-to-date zijn. Werk je met ons dan staat je website gehost bij een betrouwbare partij. Ons hostingpakket omvat meer dan alleen hosting. Zie het als een soort verzekering. Mocht het onverhoopt toch mis gaan, dan lossen wij het voor je op!

Uniek design

WordPress biedt de mogelijkheid om je website in een standaard template te bouwen. Wij gaan een stap verder en maken voor elke klant een uniek design. Van jouw bedrijf zijn er toch ook geen twee! We bespreken vooraf al jouw wensen en laten in ieder onderdeel van de website de visie en kernwaardes van je bedrijf terugkomen. Wat voor een ander werkt, hoeft namelijk niet voor jou te werken!

Benieuwd wat we voor anderen hebben mogen betekenen? Bekijk dan eens onze werkpagina.

Back To Top