skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven

Wie online producten en diensten aan de man wil brengen, kan niet om een goede website heen. Immers, het is je verhaal, je businessmodel en je online visitekaartje. Heb je met een potentiële klant gesproken, dan zal die vaak nog even op jouw website kijken om het beeld bevestigd te krijgen. Het geeft het belang aan van een goed doordacht en aansprekend webdesign. Eindhoven en omstreken doen hiervoor met succes een beroep op Two Step Web & Marketing. Als full service internetbureau begeleiden wij jou in dit proces van A tot Z.

Ik help je graag verder!
Kevin de Bie

Meer informatie over webdesign?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan naar succes

Elke ondernemer wil graag van te voren weten wat iets gaat kosten. Binnen internet marketing is het soms lastig te voorspellen, maar met ons doordachte stappenplan is het mogelijk om je internet marketing budget te “forecasten” en nooit meer kwijt te zijn dan vooraf begroot.

  • Kennismaken
  • Onderzoek
  • Structuur
  • Services
  • Realisatie
  • Indexatie
  • Off Page SEO
  • Adverteren
  • Social Media

Alleen webdesign? In Eindhoven bieden we nog veel meer

Natuurlijk regelt Two Step Web & Marketing dat je website de uitstraling krijgt die bij jou past. Maar we doen meer dan alleen webdesign. Eindhoven kan bij ons ook terecht voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google AdWords bijvoorbeeld. Een website die weinig bezoekers trekt, schiet zijn doel voorbij. Dus zorgen we ervoor dat die vindbaar is voor je doelgroep. Omdat die een zoektocht in de meeste gevallen start in zoekmachines op internet, is het zaak dat je daarin hoog scoort. Door het juiste gebruik van keywords, teksten, afbeeldingen, video’s en blogs wordt je website hoger gewaardeerd door zoekmachines.

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Lees meer

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Lees meer

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Lees meer

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Lees meer

Webdesign Eindhoven? Two Step!

We maken onze websites in WordPress, een zogeheten open source content management systeem. Niet voor niets is dit inmiddels uitgegroeid tot het grootste platform voor het maken van mooie, betaalbare websites, blogs en zelfs kleine webwinkels. ‘Open’ betekent in dit geval dat er dagelijks duizenden mensen bezig zijn met het doorontwikkelen en dus verbeteren van de technieken achter de website. Wil je een meer geavanceerde webshop, dan biedt Two Step je de keuze uit PrestaShop of het nog professionelere Magento. Voor webdesign in Eindhoven is het zeker de moeite waard om ons werk eens te bekijken in.