skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Webdesign Eindhoven

Wie online producten en diensten aan de man wil brengen, kan niet om een goede website heen. Immers, het is je verhaal, je businessmodel en je online visitekaartje. Heb je met een potentiële klant gesproken, dan zal die vaak nog even op jouw website kijken om het beeld bevestigd te krijgen. Het geeft het belang aan van een goed doordacht en aansprekend webdesign. Eindhoven en omstreken doen hiervoor met succes een beroep op Two Step Web & Marketing. Als full service internetbureau begeleiden wij jou in dit proces van A tot Z.

Bekijk ons stappenplan

Alleen webdesign? In Eindhoven bieden we nog veel meer

Natuurlijk regelt Two Step Web & Marketing dat je website de uitstraling krijgt die bij jou past. Maar we doen meer dan alleen webdesign. Eindhoven kan bij ons ook terecht voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google AdWords bijvoorbeeld. Een website die weinig bezoekers trekt, schiet zijn doel voorbij. Dus zorgen we ervoor dat die vindbaar is voor je doelgroep. Omdat die een zoektocht in de meeste gevallen start in zoekmachines op internet, is het zaak dat je daarin hoog scoort. Door het juiste gebruik van keywords, teksten, afbeeldingen, video’s en blogs wordt je website hoger gewaardeerd door zoekmachines.

Onze 9 stappen naar succes

 • Praten
 • Onderzoeken
 • Structureren
 • Adviseren
 • Leveren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Webdesign Eindhoven? Two Step!

We maken onze websites in WordPress, een zogeheten open source content management systeem. Niet voor niets is dit inmiddels uitgegroeid tot het grootste platform voor het maken van mooie, betaalbare websites, blogs en zelfs kleine webwinkels. ‘Open’ betekent in dit geval dat er dagelijks duizenden mensen bezig zijn met het doorontwikkelen en dus verbeteren van de technieken achter de website. Wil je een meer geavanceerde webshop, dan biedt Two Step je de keuze uit PrestaShop of het nog professionelere Magento. Voor webdesign in Eindhoven is het zeker de moeite waard om ons werk eens te bekijken in.

Contact opnemen

Back To Top