skip to Main Content

Webdesign Oosterhout

Ben je op zoek naar een nieuwe website of webshop en zit jouw bedrijf in Oosterhout? Dan ben je bij Two Step Web & Marketing aan het juiste adres! Al veel bedrijven in de regio Oosterhout hebben hun website bij ons laten maken. Onze klanten komen uit diverse branches, maar hebben ook veel gemeen, het zijn allemaal MKB’ers in de regio Noord-Brabant die graag succesvol willen worden op internet!

Wij verzorgen webdesign rondom Oosterhout

We horen je denken. Waarom moet Two Step Web & Marketing nu mijn website bouwer worden? Daar zijn een aantal redenen voor:

  • We leren elkaar kennen en werken persoonlijk samen.
  • We creëren een uniek, gebruiksvriendelijk ontwerp op basis van jouw huisstijl.
  • We zijn specialist op het gebied van vindbaarheid en daarmee zorgen we meteen dat er een zoekmachine vriendelijke WordPress website wordt gerealiseerd.
  • We werken met een duidelijk stappenplan zodat je nooit onverwachte kosten achteraf hebt.

Werkwijze Diensten

Webdesign laten maken Oosterhout

Een website ontwikkelen doe je met een doel. Soms wordt het ingezet als een visitekaartje, maar meestal moet het een succesvolle winkel of online account manager worden. Dit bespreken we natuurlijk voorafgaand aan onze samenwerking en bekijken welke stappen we nodig hebben uit ons stappenplan

Webdesign voor Oosterhout is ook voor iedere Oosterhoutse ondernemer weer anders. Welke diensten we allemaal leveren, lees je verderop.

Contact opnemen

Deze bedrijven gingen je al voor

SEO-vriendelijke website bouwer vlakbij Oosterhout

Veel ondernemingen hebben hun website laten maken vlakbij Oosterhout, namelijk bij Two Step Web & marketing. Een website bouwen is naar onze mening meer dan een mooi ontwerp. We zetten heel wat stappen voordat we starten met bouwen met de reden dat we een vindbare website neer willen zetten. Dit betekent dat we vooraf precies uitzoeken waar jouw potentiële klant op zoekt in Google en dit volledig doorvoeren in de website zodat je zo hoog mogelijk scoort in de zoekmachine. Een website bouwer bij Oosterhout is natuurlijk gemakkelijk sparren, maar de website moet wel nationaal, of internationaal succes op gaan leveren.

Tijdens de ontwikkeling van webdesign voor Oosterhout en omstreken, zorgen we er dus ook voor dat je veel meer bezoekers op je website zult ontvangen door vooraf een trefwoordonderzoek uit te voeren. We stellen samen de relevante zoektermen vast die in Google ingetypt worden en verwerken deze SEO vriendelijk in de website. Dit is enorm belangrijk, want dit zijn potentiële klanten die jouw bedrijfsnaam nog niet kennen, maar wel op zoek zijn naar jouw product of service.

Gebruiksvriendelijk webdesign Oosterhout

Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is, zowel voor de bezoeker als voor de gebruiker, jij dus. Je wil er natuurlijk voor zorgen dat al die extra bezoekers wel de juiste informatie of producten te zien krijgen en dat lukt alleen als je website up-to-date blijft en je zelf af en toe wat aan kunt passen. Ook daar houden we rekening mee in het webdesign voor Oosterhout en omgeving.

Kies je voor Two Step Web & Marketing, dan kies je voor een betrouwbare website bouwer voor Oosterhout, lekker dicht bij huis, en tegelijkertijd voor een partner met de juiste kennis over SEO.