skip to Main Content
Kies voor TWO STEP
Web & Marketing
 • Werken met Two Step is voor ons als zeer prettig, informeel en laagdrempelig ervaren met een hoge mate van professionaliteit. De uitleg vanaf het begin heeft mede bijgedragen aan een sterke opbouw van de website.
  Coert Donders - NeBeK
 • Bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg.
  Harold Weistra - CADdesign
 • Dankzij onze website zijn wij beter vindbaar op het internet. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en inleving in ons bedrijf met als resultaat een prachtige website van grote kwaliteit. Super tevreden!
  Jan van Dam - Eetcafé de Zwaan
MENU

Website laten maken Eindhoven

Ben je een startende ondernemer of wil je gewoon een nieuwe website laten maken? Eindhoven is je thuisbasis? Dan is Two Step voor jou helemaal het juiste adres. Wij bouwen voor jou niet alleen de website met eventueel een webshop, maar zorgen tegelijk dat deze zoekmachine-vriendelijk is, geschikt is voor alle beeldschermen en gericht is op conversie. Bezoekers blijven langer op je website en worden aangesproken door hetgeen ze te zien krijgen. Met Two Step geef je ze een feel good-ervaring, zodat het niet bij een eenmalig bezoek hoeft te blijven.

Bekijk ons stappenplan

Waarom moet je ons jouw website laten maken in Eindhoven

Wij weten als geen ander hoe je bezoekers moet prikkelen tot een langdurig bezoek aan je website. We zorgen voor een overzichtelijke structuur, waarin het prettig navigeren is en waar je doelgroep vindt waarnaar men op zoek is. Met het oog daarop wil Two Step zich graag vooraf een goed beeld kunnen vormen van jou en jouw organisatie. We onderzoeken en analyseren en komen met oplossingen, op basis van meetbare gegevens. We vertellen je meer over het gedrag van bezoekers op jouw website en hoe je daar op slimme wijze op kunt inspelen. Ook daarom moet je Two Step jouw website laten maken in Eindhoven.

Onze 9 stappen naar succes

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Ontwerpen
 • Adviseren
 • Realiseren
 • Bewijzen
 • Verbeteren
 • Adverteren
 • Socializen

Meer over de stappen

Content

Het begint met content! Zowel op als rondom je website. Je kunt op verschillende manieren content maken rondom je bedrijf. Je wilt dat deze content wordt gezien en wordt begrepen door je (potentiële) klanten. Wij helpen met het kiezen van de juiste mix, zodat je boodschap zo goed mogelijk overkomt.

Conversie

Conversie! Dat ene woordje is waar je het allemaal voor doet. Een prospect moet converteren naar klant. Hoe meer mensen je kunt converteren naar klant hoe succesvoller je bedrijf. Haal een hogere conversie uit je marketingactiviteiten.

Services

Services zijn ondersteunende diensten zoals hosting maar ook activiteiten om je website onder de aandacht te brengen of om contact met je klant te houden. Denk aan klantbeoordelingen, chatfunctie en e-mailmarketing. Je kunt tegenwoordig op veel manieren communiceren met je klanten en bezoekers. Maak de juiste keuzes zodat deze bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Stappenplan

Stapsgewijs naar online succes! Een ondernemer wil graag vooraf weten wat een web en marketing traject gaat kosten. Feit is dat het binnen internet marketing lastig te voorspellen is. Two Step Web & Marketing heeft daarom een doordacht stappenplan ontwikkeld waarmee marketing budgetten makkelijker te forecasten zijn. Nooit meer kwijt dan vooraf begroot!

Complete website laten maken? Eindhoven? Two Step!

Onze naam zegt het al: met Two Step loop je altijd twee stappen voor op de markt. Wij rusten pas als jouw website de top bereikt en daar ook blijft. Ons enthousiaste team kan je het complete pakket aanbieden, van webdesign tot influencer marketing, online en offline en het juiste gebruik van social media ten dienste van jouw onderneming. Dat maakt Two Step tot het meest complete internet marketing bureau voor Eindhoven. We zorgen dat jouw website van de juiste trefwoorden wordt voorzien en ook via andere kanalen kan worden gevonden, waardoor de importantie ervan alleen maar toeneemt. Zoek jij een internet marketing bureau in Eindhoven of omgeving en hebben we je ervan overtuigd dat je het beste af bent bij Two Step? Vul dan snel ons contactformulier in.

Contact opnemen

Back To Top