skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Artofloor

Projectinformatie

Klant: Artofloor
Plaats: Drunen
Branche: Kunststofvloeren
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
De bestaande website van Artofloor voldeed niet meer aan de wensen en men was toe aan een modernere uitstraling. Vooral de online vindbaarheid van de oude website liet te wensen over en de mogelijkheden om deze te verbeteren waren er niet. Artofloor was via een andere klant geattendeerd op de succesvolle werkwijze van Two Step.

De uitvoering
Wij creëerde een maatwerkoplossing, binnen budget, en werkte volgens ons beproefde stappenplan. Door vanaf onderzoek tot realisatie, stap voor stap, planmatig te werken is er een website gecreëerd die er zeer representatief uitziet en een moderne frisse uitstraling heeft. En het belangrijkste: goed vindbaar is op relevante zoektermen in Google.

Het resultaat
Het is een uitgebreide, moderne website met professionele uitstraling geworden! Op basis van het logo is er een ontwerp gemaakt, door veelvuldig gebruik van beeldmateriaal en sliders is de website een lust voor de gebruiker geworden. Producten zijn ingedeeld op relevant zoekvolume en de klant heeft nu een website waarmee gescoord kan gaan worden.

artofloor_website