skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Bioshield, Smart Coatings

Sander Korremans

Two Step Web & Marketing heeft voor ons een geheel nieuwe website gemaakt. Roel Dirksen en Kevin de Bie hebben ons begeleidt naar een fantastisch eindresultaat.

Het traject bestond uit een gedegen marktonderzoek om de juiste SEO strategie te bepalen, een schitterend grafisch ontwerp en de uiteindelijke invulling waarbij wij zelf de teksten en het fotomateriaal hebben aangeleverd. Na ‘livegang’ zijn de reacties direct al zeer positief. We zijn klaar voor de toekomst. Bedankt Two Step voor de fijne samenwerking!

Projectinformatie

Klant: Bioshield
Plaats: Tilburg
Branche: Coatings
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Maak een website die perfect overbrengt wat we aanbieden en wat de mogelijkheden met ons product zijn. Het is een relatief onbekend product dus we hebben een goede strategie, op het gebied van internet marketing, nodig.

De uitvoering
De onderzoeksfase was heel belangrijk. Er zijn meerdere strategiegesprekken gevoerd om tot de juiste websitestructuur te komen. In de ontwerpfase was het direct raak! Met een paar persoonlijke aanpassingen stond het ontwerp als een huis! In goede samenwerking met de opdrachtgever zijn aan de slag gegaan met de realisatie en binnen enkele weken stond er een goed vindbare website!

Het resultaat
Een moderne overzichtelijke, heldere website met een toffe, bewegende homepage slider en doordachte usability! Duidelijke call to action’, mooie afbeeldingen en videocontent. Kortom een perfect online uithangbord voor Bioshield.

bioshield_website