skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Bram Bouwbedrijf

Bram Damen

Wij zijn supertrots op onze nieuwe website! Precies geworden wat we voor ogen hadden, het is Kevin & Kamiel perfect gelukt dit visueel te krijgen…

De samenwerking met beide mannen ging vlot, snel schakelen hebben wij als prettig ervaren! Erg fijn dat de communicatie helemaal anno 2017 is, appen, mailen, bellen, altijd meteen reactie! Dank je wel voor het meedenken, het open en persoonlijke contact!

Projectinformatie

Klant: Bram Bouwbedrijf
Plaats: Den Bosch
Branche: Aannemersbedrijf
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Bram Bouwbedrijf had nog geen website maar wel hele duidelijke mening over hoe het eruit moest gaan zien. Clean, mooie foto’s en zeker geen “13 in een dozijn” website. Dat maakt Two Step uiteraard! Na presentatie van het ontwerp en input op de menu items was na 1 meeting het hele idee uitgewerkt!

De uitvoering
Bram wilde uitsluitend een website voor presentatie van zijn werk, vindbaarheid is niet aan de orde. Kortom, we hebben een mooie WordPress website voor hem gemaakt waarop hij kan laten zien wie hij is, wat hij kan en voor wie hij mooie bouwsels heeft gerealiseerd! In slechts 3 weken maakte Two Step deze website!

Het resultaat
Een hele strakke, moderne website met een speels menu. Beperkte tekst content en veel beelden. Wij zijn er trots op! En de opdrachtgever is dat ook!  Lees zijn review hieronder. Wil jij ook een website zonder internet marketing? Ook daarvoor kun je bij Two Step Terecht.

brambouwbedrijf_website