skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

CADdesign

Harold Weistra

Na 15 jaar lang zelf mijn website gebouwd en beheerd te hebben leek het me tijd om dit uit te besteden. De vindbaarheid in Google was niet naar wens en het kostte me steeds meer tijd om dit bij te houden en te optimaliseren. Na een kort gesprek met Kamiel werd al snel duidelijk waar het fout ging.

Na 3 keer mijn website gelezen te hebben wist hij nog niet alles wat ik graag wilde vertellen. Ik ben nou eenmaal niet de persoon om van de daken te schreeuwen hoe goed ik ben, dus dat stond verstopt in de hoekjes van de website. Hoog tijd dus om Kamiel zijn werk te laten doen. Na een korte tijd samen stoeien over hoe de website eruit moest komen te zien ging het snel. Template, CMS, Unique Selling Points en contactinformatie zijn niet meer te missen. Ik zou het zelf nooit zo gedaan hebben, maar nu het klaar is snap ik helemaal waarom ik voorheen niet goed gevonden werd. De nieuwe website is fris, duidelijk en vooral overzichtelijk. De informatie van de verschillende trainingen staat steeds op dezelfde positie op de pagina’s. Bezoekers kunnen zonder veel zoekwerk vergelijken en kiezen.

Update: nu 2 jaar later kan duidelijk aangetoond worden wat het effect is: bijna alle aangegeven zoekwoorden op 1 bij Google en bijna dagelijks offerte aanvragen. En het belangrijkste? Ruim 20% omzetstijging! De samenwerking gaat nog altijd prima. Kleine wijzigingen worden snel doorgevoerd en een half woord is vaak al genoeg. Ik heb een goede keuze gemaakt om met Two Step in zee te gaan!

Projectinformatie

Klant: CADdesign
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Trainingscentrum
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Van een oude html website naar een nieuwe, moderne en makkelijk zelf te onderhouden website. Welke beter presteert in de zoekmachine dan de oude website. Zorg voor meer offerteaanvragen!

De uitvoering
Nieuwe website volgens ons beproefde stappenplan. Vindbaar, adverteren in de vorm van AdWords, Social Media acties, Google Mijn Bedrijf optimalisatie en Analytics dashboard.

Het resultaat
Een goed geoptimaliseerde, zakelijke website met de juiste uitstraling! Iedere gebruiker vindt hier wat hij zoekt, snel en strak weergegeven, precies zoals dat past bij het vakgebied van deze eindklant.

CADdesign home