skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

De Cijfer Company

Rob Nolen

Wie en wat had ik nodig? Een website die hoog in Google zou opduiken. Een SEO specialist en websitebouwer die zijn vak verstaat.

NDus iemand die dezelfde (ondernemers) taal spreekt en begrijpt wat belangrijk/nodig is; kortom prettig en bijzonder efficiënt. Geen gedoe eromheen, gewoon aan de slag, snel, accuraat en meedenkend. En ook niet onbelangrijk: een goede prijs – kwaliteitsverhouding! Betaalbaar, ook voor startende ondernemers. Die heb ik gevonden!

Nu krijgen wij complimenten van klanten, leveranciers en concurrenten over de website. Maar het belangrijkste van een website is uiteraard de vindbaarheid op Google, met de trefwoorden waar wij op gevonden willen worden staan we altijd op de 1e Google pagina, dus de site heeft zich snel terugverdiend!

Dus kan ik maar 1 ding doen en dat is Two Step Web & Marketing van harte aanbevelen!

Projectinformatie

Klant: De Cijfer Company
Plaats: Tilburg
Branche: Administratiekantoor
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Herontwikkelen van de bestaande WordPress website naar een nieuw fris design met behoud van de topposities in Google. De eerste website van De Cijfer Company maakte Two Step ook al in 2013.

De uitvoering
Redesign, zoekmachineoptimalisatie, adverteren in de vorm van Display netwerk. Optimalisatie van Social Media en Google Mijn Bedrijf. Vernieuwen van het logo en een Google Analytics dashboard.

Het resultaat
Een frisse, nieuwe website die weer aan de eisen van deze tijd voldoet. Vele internet marketing acties, topposities variërend van 1 tot 3 in Google, heeft geleid tot een groei in het aantal conversies.

dcc_website