skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Do4Africa

Marjolein van Esch

Do4Africa is een bemiddelingsbureau voor stages en vrijwilligerswerk in Tanzania. Vindbaarheid op het internet is essentieel voor ons om kandidaten te bereiken. Op onze zoektocht om aan dit marketing onderdeel invulling te geven zijn wij in contact gekomen met Roel Dirksen van Two Step Web & Marketing.

Gedurende het oriënterende gesprek werd het ons direct duidelijk dat online marketing een gecompliceerde en specialistische aangelegenheid is. Vanaf het eerste contact kregen we direct het gevoel met Two Step de expert hiervoor gevonden te hebben. Het gedetailleerde stappenplan was voor ons een perfecte gids om de focus te houden op het proces, de planning en het uiteindelijke doel.

Samenwerking is het sleutelwoord gedurende de realisatie; de betrokkenheid en het inlevingsvermogen van Two Step gaven ons een zeer prettig gevoel. Roel Dirksen heeft de regie in handen gehouden maar door het persoonlijke contact met onder meer Kamiel van Riel en Kevin de Bie merkten we met een hecht team te maken te hebben dat ons perfect heeft aangevoeld.

We merken iedere dag dat we met zeer veel plezier, trots en een gerust hart mensen uitnodigen om onze website te bezoeken; de professionals van Two Step hebben gezorgd voor een etalage waarin we aan iedereen onze passie kunnen tonen!

Projectinformatie

Klant: Do4Africa
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Ontwikkelingshulp
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Do4Africa had een website live staan waar niets op gebeurde. Hij was half af en niet naar hun zin. Toen hebben ze Two Step ingeschakeld om het helemaal anders te doen. Bij het eerste gesprek werd al duidelijk dat Marjolein & Joep het een must vonden om vindbaar te zijn op het internet. Maar zeker moest het ook de juiste uitstraling hebben. Het gevoel van Tanzania en Zanzibar moesten we zien over te brengen door middel van kleurgebruik en de juiste foto’s.

De uitvoering
De wensen van Do4Africa werden stapsgewijs doorgevoerd middels ons stappenplan. Eerst goed onderzoek uitvoeren vervolgens een logische structuur bepalen op basis van strategie! Bij het ontwerp kregen we de vrije hand…. Wat we het liefste hebben natuurlijk!

Het resultaat
Een website die het gevoel van Tanzania/Zanzibar overbrengt. Iets waar Do4Africa heel blij mee was! Verfrissend, zeer representatieve, heldere website. En niet geheel onbelangrijk….. helemaal Google vriendelijk opgebouwd die klaar is om de topposities te halen in Google!

do4africa_website