skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Euro Manchetten & Compensatoren

Andrea van Loon

Al eerder lanceerden we voor ons dochterbedrijf een nieuwe website die gemaakt werd door Two Step Web & Marketing. Vandaar de beslissing ook deze keer weer met ze in zee te gaan om ons imago te vernieuwen met behulp van een nieuwe site.

Wederom verliep de samenwerking goed en waren we positief verrast met het ontwerp dat geheel vernieuwend bleek. Door goed mee te denken met de klant en zich te verdiepen in onze branche heeft Two Step ons wederom voorzien van een mooi digitaal visitekaartje.’

Projectinformatie

Klant: Euro
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Procesindustrie
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Maak een nieuwe website met meer bezoekers en conversie! Op deze website moet het verhaal van Euro duidelijk naar voren komen en daarin wat Euro kan betekenen voor haar klanten.

De uitvoering
Euro heeft eerder samengewerkt met een ander bureau, maar wilde een frisse start. Wij hebben daarom eerst gedegen onderzoek uitgevoerd en vanuit dit gedegen onderzoek verschillende ontwerpen, structuren & strategieën ontwikkeld om deze website te realiseren. Naast realisatie van de website is ook het gehele internet marketing traject in beheer van Two Step.

Het resultaat
Een frisse moderne website die klaar is om meer bezoekers te ontvangen! Door middel van verschillende commercieel ingerichte pagina’s meer leads binnen krijgen en daar horen dan ook natuurlijk meer contactmomenten bij! Een omzetgenerator die perfect past bij het imago dat Euro wil uitstralen!

euro_website