skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Filcoflex

Andrea van Loon

Vanaf het begin werd de samenwerking als zeer prettig ervaren. De communicatie verloopt vlot en is laagdrempelig, er wordt goed met de klant meegedacht en samen naar een oplossing gezocht. Zo wordt het gevoel gecreëerd dat er tijd wordt gemaakt voor je als klant, naar je geluisterd wordt en dat elke oplossing een oplossing op maat is. Bovendien zijn we erg tevreden over het eindresultaat!

Na een bezoekje aan een SEO masterclass zijn we met Two Step om tafel gaan zitten om te kijken wat zij voor ons konden betekenen op gebied van SEO. Daar de oude website al een tijdje niet meer naar behoren werkte is besloten met een schone lei te beginnen en zo is uiteindelijk de opdracht bij Two Step neergelegd voor het bouwen van een nieuwe website.

Projectinformatie

Klant: Filcoflex
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Toeleverancier voor procesindustrie
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Een verouderde website omtoveren tot een moderne vindbare WordPress website. Waar goed nagedacht moet worden over de juiste structuur en uitstraling. Een nieuwe marketing strategie bedenken om het verhaal beter over te brengen.

De uitvoering
Goed internet marketing onderzoek, de juiste strategie bepalen en vervolgens de website gestructureerd opbouwen. Natuurlijk aan de hand van ons stappenplan. Zodat potentiele afnemers een helder overzicht krijgen wat Filcoflex kan bieden. En ook internationaal gebied.

Het resultaat
Een moderne overzichtelijke, heldere website met de juiste usability. Een hele nieuwe strategie en duidelijkere contactmomenten vermeldt op de website.

filcoflex_website