skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Piet Vermeer

In de zoektocht naar een bureau die onze posities in Google kon verhogen kwam ik via de lokale netwerkvereniging KOS in contact met Roel van Two Step. Hij gaf me een korte introductie over het bedrijf en dit maakte me wel nieuwsgierig. Vervolgens hebben we een afspraak ingepland om eens te kijken wat Two Step voor ons kon betekenen. Roel gaf al snel aan dat er op de huidige website veel technische fouten zaten en er niet echt nagedacht was over een duidelijke structuur.

Dankzij het verhaal van Roel hebben we de keuze gemaakt om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Roel heeft ons tijdens dit het gehele proces goed begeleid. We zijn uitermate tevreden over het eindresultaat. Een moderne website die past bij het imago van Gebr. Vermeer en die ook nog eens vindbaar is! Top samenwerking!

Projectinformatie

Klant: Gebr. Vermeer
Plaats: Tilburg
Branche: Logistieke dienstverlening
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Een nieuwe website die perfect aansluit bij de huisstijl en het imago van Gebr. Vermeer. Tevens was de vindbaarheid van Gebr. Vermeer ook een onderdeel dat flink verbeterd moest worden.

De uitvoering
Alles is natuurlijk begonnen met goed en gedegen onderzoek naar de markt. Hoe zoekt iemand die opzoek is naar de diensten van Gebr. Vermeer? Vanuit de trefwoordanalyse is er een navigatiestructuur ontwikkeld. Hierover is meerdere keren gediscussieerd, want het is natuurlijk heel belangrijk hoe het pad door een website loopt en of deze logisch is. Vervolgens was het tijd voor de ontwerpfase. Het eerste ontwerp sprak Gebr. Vermeer direct aan! Na wat kleine aanpassingen en we konden door naar de development stage.

Het resultaat
Een website die perfect aansluit bij het imago en de huisstijl van Gebr. Vermeer. Veel contactmomenten en een duidelijk overzicht wat Gebr. Vermeer voor je kan betekenen! Na 2 maanden al meer dan 80 contactformulieren ingevuld. Een succesvol project! Op naar langdurige vindbaarheid!

vermeer_website