skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Gerbing Heated Clothing

Gert van Riessen

Volledig de vrije hand: dat is wat we Two Step Web & Marketing hebben gegeven. De huidige website zat niet meer goed in elkaar, die viel van ellende uiteen en er mocht ook naar het design worden gekeken. Aangezien we al langer met Two Step samenwerkten voor andere zaken, waaronder Off Page SEO en Social Media, zijn ze direct aan de slag gegaan! Two Step heeft goed nagedacht over de juiste trefwoorden en een strategie voor goede vindbaarheid in meerdere talen.

Er is een heldere structuur weggezet en ze zijn begonnen met het ontwerp. Er werd een duidelijke visie aan ons voorgelegd met een ontwerp in 2 kleurvarianten. Dit paste in onze stijl en bij wat we willen uitstralen A-merk in de elektrisch verwarmde kledingwereld. Vervolgens zijn ze de realisatiefase ingegaan en stond de website binnen ongeveer 14 weken (enorm groot met 302 pagina’s voor de volledige website). Enorm positieve ervaring en we zijn tevreden met het eindresultaat!

Projectinformatie

Klant: Gerbing
Plaats: Apeldoorn
Branche: Verwarmde kleding
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Ontwerp een look & feel en breng onze website op het niveau van een marktleider. Maak een nieuwe, meertalige website met een doordachte, heldere structuur waardoor we beter, internationaal vindbaar worden!

De uitvoering
Met ons stappenplan als blauwdruk zijn we direct begonnen met de trefwoordanalyses uit te voeren in 4 talen. Omdat persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, zijn er diverse strategische gesprekken gevoerd waaruit de websitestructuur en het design uit voort zijn gekomen. Aangezien de omvang van dit grote project is de looptijd van 14 weken snel en soepel verlopen.

Het resultaat
Een vlamnieuwe website met de professionele uitstraling die hoort bij een echte marktleider! Gerbing is namelijk zoals de slogan ook aangeeft: “Leading in heated clothing”. De website is volledig SEO based ingericht en Two Step Web & Marketing zal aan de slag gaan met het internationaal vindbaar maken van de website. Ook dit is mogelijk bij Two Step! Vraag naar onze internationale SEO mogelijkheden!

gerbing_website