skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Habraken

Hans Damen

De website van Habraken was niet up-to-date, niet gebruiksvriendelijk en had eigenlijk niet de mogelijkheden die wij graag wilden zien. Toen wij in contact kwamen met Two Step Web & Marketing  lieten ze ons al snel zien wat er verbeterd kon worden en hoe we nog beter vindbaar konden worden via zoekmachines. We besloten met Two Step in zee te gaan en na verschillende gesprekken en voorstellen is er een prachtige nieuwe website uitgekomen.

We hebben nu een website die bij deze tijd past, gebruiksvriendelijk is en er ook nog eens strak uit ziet! We hebben nu meer mensen die contact met ons opnemen via de website, we zijn beter vindbaar en toevoegen van content is een stuk gemakkelijker. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met Two Step en de website die daaruit is voortgekomen!

Projectinformatie

Klant: Habraken
Plaats: Kaatsheuvel
Branche: Industriële naaimachines
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Maak een overzichtelijke website, met een onderscheidend ontwerp, waarin niet alleen de producten verwerkt zijn maar ook de mogelijkheden met onze machines en de vele toepassingen ervan.

De uitvoering
Voor deze klant heeft Two Step Web & Marketing een unieke, maatwerk WordPress website ontworpen en gecreëerd met een klantspecifieke filtermogelijkheid.

Het resultaat
Middels maatwerk en helder plan van aanpak is een overzichtelijke en gestructureerde website gecreëerd die past bij de uitstraling van dit moderne bedrijf. Deze website valt, binnen deze specifieke industrie, op door het moderne ontwerp en eigen gezicht. De filter en paginaspecifieke, herleidbare, contactmogelijkheden en onze internet marketing inspanningen hebben geleid tot een forse verhoging in het aantal leads via de website.

habraken_website