skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Holistisch Centrum Brabant

Ben ter Horst

Via De Cijfer Company (al jaren een relatie van Two Step) zijn we in contact gekomen met Two Step. Eind oktober hadden we ons eerste afspraak met Roel op kantoor. Na een korte rondleiding zijn we direct om tafel gegaan, eigenlijk alleen voor het SEO gedeelte maar al snel zagen we in dat er gewoon een hele nieuwe website moest komen. Natuurlijk zijn er allerlei zelfbouwpakketten maar webdesign is gewoon een vak en dat is een vak wat Kevin verstaat.

Hij is professioneel eigenwijs en daardoor hebben we nu een website die ons past en klopt qua design. Belangrijker nog, het werkt! Door goed met Roel te sparren over de juiste strategie kregen we direct het gewenste resultaat. Want op de eerste dag dat de website live ging kregen we al onze eerste klanten via de “landingspagina’s”, helemaal top! Over het proces van 6 weken bouwen en ontwikkelen kan ik ook kort zijn. Goede samenwerking, binnen tijd en budget opgeleverd en geen vraag was teveel. Ook kleine wijzigingen achteraf werden binnen een paar uur opgelost.

Projectinformatie

Klant: Holistisch Centrum Brabant
Plaats: Veghel
Branche: Holistische coaching
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Een moderne website maken en meer leads creëren via de website d.m.v. gedegen internet marketing onderzoek en de juiste uitvoering. Ook kregen we de opdracht om het ontwerp rust uit te laten stralen door middel van de juiste chakra kleuren.

De uitvoering
Volgens ons stappenplan een totaalpakket opgeleverd. Van onderzoek het bouwen van de website en goede posities in de zoekmachine.

Het resultaat
Een overzichtelijke moderne website gerealiseerd met gedegen onderzoek om de juiste doelgroep aan te bespreken. Lokale vindbaarheid gemixt met wat landelijke woorden. Goede posities, zodat er meer leads binnen komen. Wat heel belangrijk was voor de opdrachtgever.

holistisch_website