skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Joost Jaspers Advocaat

Joost Jaspers

Ik heb als belangrijke meerwaarde van Two Step ervaren dat bij het bouwen van een website vooraf echt met je nagedacht wordt over wat je met de site wil bereiken en hoe dat in een logische structuur moet worden opgebouwd.

En verder is Two Step een leuke club waarmee je prettig kunt samenwerken met een goede service.

Projectinformatie

Klant: Joost Jaspers Advocaat
Plaats: Rijen
Branche: Wetgeving en overheid
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Joost wilde graag beter gevonden worden in de zoekmachines. De website die hij had voldeed niet meer, dus moest er eerst een nieuwe website komen. De uitdaging voor Two Step was om een nieuwe website te bouwen die vrijwel direct goed in de zoekmachines werd geïndexeerd!

De uitvoering
Joost’s wensen werden vertaald naar actiepunten binnen ons stappenplan. Gedegen onderzoek, structuur bepalen, het ontwerp maken en op basis van het ontwerp een website realiseren. Nu de website goed wordt opgepakt in de zoekmachine gaan we aan de slag met de posities!

Het resultaat
Een moderne full width website, een mobiele variant en geheel zoekmachinevriendelijk ingericht. Als basis een goede strategie en, alles in overleg met de opdrachtgever, de juiste, persoonlijke uitstraling. Opdrachtgever Joost Jaspers is blij met het eindresultaat, krijgt positieve feedback en leads!

joostjaspers_website