skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Lupazco

Chris Kooijman

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop Two Step Web & Marketing de website voor Lupazco heeft gerealiseerd. Het team van Two Step is behulpzaam, hebben kennis van zaken en denken met je mee. Ik kan Two Step Web & Marketing van harte aanbevelen!

Projectinformatie

Klant: Lupazco
Plaats: Melbourne (AUS)
Branche: Vloer en wandoplossingen
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Via onze partner PRminded kwam het Australische bedrijf Lupazco bij Two Step terecht voor een nieuwe, goed vindbare en professionele website.

De uitvoering
Zoals gebruikelijk zijn we met marktonderzoek, op basis hiervan is de juiste websitestructuur gemaakt waardoor de bezoeker beter door de website navigeert dan voorheen. Het ontwerp voor Lupazco werd aangeleverd door een designbureau. Two Step Web & Marketing heeft dit ontwerp verwerkt tot een werkende WordPress website en het belangrijke aspect “vindbaarheid” erin verweven.

Het resultaat
Deze website kenmerkt zich door het gebruik van zeer grote afbeeldingen, de webpagina’s worden volgens een vast patroon opgebouwd wat resulteert in een strakke, moderne website. De combinatie van een mooi design, goede techniek en slimme internet marketing!

lupazco_website