skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Morgen Mediation & Coaching

Kathleen van Aken

Enkele maanden geleden heb ik Two Step de opdracht gegeven voor het maken van een nieuwe website voor mijn mediation & coaching praktijk.

Two Step is hier met heel veel enthousiasme mee aan de slag gegaan. Zij hebben zich hierbij uitermate goed ingeleefd in mijn branche en kwamen al snel met een modern concept wat volledig past bij mijn praktijk en werkwijze. Samen met het gemotiveerde team hebben we dit concept gefinetuned. Deze samenwerking heb ik als bijzonder fijn ervaren. De mensen van Two Step zijn professioneel, komen hun afspraken na, werken snel, zijn goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik zou Two Step dan ook aan iedereen willen aanbevelen.

Heren, bedankt voor de fijne samenwerking!

Projectinformatie

Klant: Morgen Mediation & Coaching
Plaats: Waalwijk
Branche: Mediation
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Een nieuwe website realiseren met meer structuur erin verwerkt. Er moest beter nagedacht worden over de plaatsing van bepaalde pagina’s. Het moest logisch en duidelijk worden voor de bezoekers waarvoor ze bij Morgen Mediation & Coaching terecht kunnen. De huisstijl moest ook beter overkomen en moderner worden weggezet in de nieuwe website.

De uitvoering
Vanwege de enorme structuur, zijn we hiermee direct van start gegaan! Na meerdere keren goed sparren in persoonlijke gesprekken zijn we er uitgekomen om meer balans aan te brengen in de nieuwe navigatiestructuur. Toen dit was opgelost is het doorgezet naar de development stage waar we maar 1 ontwerp nodig hadden voor akkoord! Zoals vaker voorkomt gelukkig! We begrepen Kathleen van Morgen Mediation & Coaching heel goed door meerdere brainstormsessies. Toen is de website opgebouwd vanuit de navigatiestructuur en hebben we vervolgens ook een chatfunctie ingebouwd zodat ze meer interactie heeft met haar klanten, een laagdrempelige manier om meer klanten te binden die vragen hebben!

Het resultaat
Een overzichtelijke, gestructureerde website. Een perfect passend ontwerp en volgens ons stappenplan uitgevoerd. Een chatfunctie die goed functioneert als online vertegenwoordiger. En een doorgevoerde huisstijl die past bij de uitstraling van het bedrijf.

morgen_website