skip to Main Content
info@twostep.nl | +31 (0) 416 537287

Novilo Talentonderwijs

Judith Fonteijn

Toen we op zoek waren naar een partij om onze nieuwe website te bouwen, sprong Kamiel er bovenuit omdat hij tijdens het telefoongesprek aanbood om direct in de auto te stappen en naar Utrecht te rijden om kennis te maken. Een uur later zaten we aan tafel met elkaar!

Inmiddels is onze website live en zijn wij heel blij met het resultaat! We gaan zelf en samen met Two Step Web & Marketing aan de slag met vindbaarheid en conversies. Daarnaast helpen ze ons met het optimaliseren van AdWords. Deze nieuwe website geeft ons een hele mooie, toekomstbestendige basis. Daarnaast ziet het geheel er geweldig uit en weten onze bezoekers de informatie goed te vinden. Het aantal bezoekers is nu al gestegen! Kevin heeft de website ontwikkeld en is onze contactpersoon. Hij reageert snel op mails en denkt mee over oplossingen. Fijn om met hem te werken!

Projectinformatie

Klant: Novilo Talentonderwijs
Plaats: Utrecht
Branche: Opleiden & Trainen
Website Meer werk

Projectdetails

De vraag
Maak van onze gedateerde website met separate webshop een compleet nieuwe, overzichtelijke, moderne website met geïntegreerde webshop. Verbeter en structureer de informatie en verhoog traffic en conversie.

De uitvoering
Deze opdracht is uitgevoerd middels onze beproefde stappenplan werkwijze. Vanuit onderzoek, structuur, ontwerp en uiteraard veel persoonlijk contact is er een WordPress website gecreëerd met geïntegreerde WooCommerce webshopmodule.

Het resultaat
Oordeel zelf! Een baas van een website! Duidelijk, heldere informatie en een goed converterende webwinkel. Omdat Two Step lange termijn relaties aangaat met haar opdrachtgevers zal de focus de komende maanden liggen op vindbaar en het nog succesvoller maken van deze website – webshop. Dat deze opdrachtgever vertrouwen in Two Step heeft uit zich in het feit dat we inmiddels we een 2e website in opdracht hebben!

novilo_website